Galatasaray stoperini arıyor! İşte Buruk'un kare ası

Transfer döneminde takıma kattığı oyuncularla dikkatleri çeken Galatasaray, stoper oyuncusu Marcao'yu Sevilla'ya göndermişti. Brezilyalı yıldızın partneri Victor Nelsson'un da takımdan ayrılmak istemesi sonrasında ana gündem maddesi olarak defansa takviye yapmayı belirleyen sarı kırmızılılar, transferde rotasını Belçika'ya çevirdi. Cimbom'un listesinin başında Andreas Hanche Olsen yer alıyor. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 16 Ağustos 2022, 15:50 Güncelleme 16 Ağustos 2022, 17:17
Galatasaray stoperini arıyor! İşte Buruk’un kare ası

İÇİNDEKİLER

Orta alan ve forvet hattına çok önemli takviyeler yapan Galatasaray stoper transferinde de son viraja girdi. Scout ekibiyle beraber genç ve yüksek potansiyelli isimler üzerine çalışma yapan sarı kırmızılılarda 4 isim ön plana çıkmış durumda.

BİR YILDIZ DAHA HEDEFLENİYOR

Yönetim 1 hafta içinde teknik direktör Okan Buruk'un da görüşünü alarak listedeki yıldızlardan birisini bitirmeyi hedefliyor. Galatasaray'da şu anda ismi en çok ön plana çıkan isim Andreas Hanche Olsen. Yönetim, Gent formasını giyen 24 yaşındaki futbolcuyla her konuda anlaştı. Belçika kulübüyle pazarlıkların da son noktaya geldiği öğrenildi.

ÜÇ ALTERNATİFİ VAR
Ancak sarı-kırmızılılar listedeki diğer 4 futbolcuyla da görüşmeleri tamamladıktan sonra son kararını verecek. Galatasaray'ın Olsen'e alternatif olarak belirlediği stoperler Guimares formasını giyen Abdul Mumin, Famalicao'dan Alexandre Penetra ve Djurgarden'de oynayan Isak Hien. Okan Buruk'un bu 4 oyuncuyla ilgili henüz son kararını vermediği, ekibiyle beraber yapacağı çalışmaların ardından yönetimi net bir isim sunacağı öğrenildi.


Yönetim şu anda tüm futbolcuların kulüpleri ve menajerleriyle pazarlıkları son noktaya getirmiş durumda. Sarı-Kırmızılılar hem kısa sürede takıma önemli katkılar sağlayacak hem de gelecekte kulübe ekonomik artılar sağlayabilecek bir ismi kadrosuna katmayı istiyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN