Arda Güler şov yaptı... Fener, Paşa'yı 6 golle dağıttı

8’de King ile öne geçen Fener, 16’da Kasımp-a şa’nın 10 kişi kalmasıyla rahatladı. Valencia (2) , Emre Mor ve Arda’nın (2) golleriyle rakibini dağıttı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ağustos 2022 Güncelleme 16 Ağustos 2022, 06:58
Arda Güler şov yaptı... Fener, Paşa’yı 6 golle dağıttı

İÇİNDEKİLER

Bu Fener çok başka!.. Sarı-Lacivertliler, Kasımpaşa deplasmanında 6-0 kazanarak hem sezonun ilk galibiyetini aldı hem de taraftarlarına şampiyonluk için büyük bir umut dağıttı.



FENER FIRTINA GİBİ BAŞLADI
8. dakikada Fenerbahçe'nin ilk golü geldi. Sol kanatta topla buluşan ve ceza sahasının çaprazında topu önüne alan ve kaleciyi çalımlayan King'in vuruşu ağlarla buluştu: 0-1. 16. dakikada Valencia, Hasan Emre tarafından düşürüldü. Hakem Mete Kalkavan direkt kırmızı kart çıkardı ve Kasımpaşa 10 kişi kaldı. 34. dakikada Lincoln Henrique'nin sağ çizgiden ceza sahası içine ortaladığı topa iyi yükselen Valencia'nın şık kafa vuruşuya skor 2-0'a geldi.



KING'İN ŞUTU DİREKTE
45+3'te Valencia'nın ortasına ceza sahası içinde bekleyen Emre Mor dokundu: 0-3. 58. dakikada sahneye çıkan Enner Valencia skoru 4-0'a taşıdı. 68'de King'in sert şutu direkten döndü. 86. dakikada Arda Güler harika bir golle farkı 5'e çıkardı: 5-0. Genç yıldız 90'da perdeyi kapattı: 6-0.



İKİ HAFTADA GOL OLUP YAĞDI
Fenerbahçe Jorge Jesus yönetiminde çok golcü bir kimliğe büründü... Sezonun ilk haftasında sahasında Ümraniyespor ile 3-3 berabere kalan Sarı-Lacivertliler dün de Kasımpaşa ağlarına 6 gol bıraktı. İki haftadaki gol sayısı 9 oldu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN