Ne Belotti ne Icardi! İşte Galatasaray'ın forvet adayı

Takıma bir transfer daha yapmaya hazırlanan Galatasaray'da çalışmalar son hızda sürüyor. Lige Antalyaspor galibiyeti ile başlayan sarı kırmızılılar, aksamayan bir hücum hattı yaratmak için çalışmalarını sürdürüyor. Andrea Belotti ve Mauro Icardi gibi yıldızların ismi Galatasaray ile anılırken, gündeme bomba bir isim düştü. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 13 Ağustos 2022, 20:29 Güncelleme 13 Ağustos 2022, 20:41
Ne Belotti ne Icardi! İşte Galatasaray’ın forvet adayı

İÇİNDEKİLER

Transfer dönemine yaptığı hamlelerle damga vurmayı başaran Galatasaray, hücum hattına takviye yapmaya hazırlanıyor. Sarı kırmızılıların gündeminde Andrea Belotti ve Mauro Icardi gibi yıldızlar bulunurken, sürpriz bir isim de konuşulmaya başladı.

HEDEF JAMAİKALI

Spor Arena'da yer alan habere göre Aslan, Spartak Moskova forması da giyen Jamaikalı forvet oyuncusu Shamar Nicholson ile anlaşmak için girişimlere başladı.

İddiaya göre 25 yaşındaki futbolcu için Rusya kulübü ile görüşmeler sürüyor.

SAVAŞTAN DOLAYI AYRILMAK İSTİYOR

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Belçika ekibi Charleroi'den Spartak Moskova'ya transfer olan 1.92 boyundaki golcü futbolcunun bonservis bedeli için 8 milyon Euro ödenmişti. Spartak Moskova ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan futbolcu, Rusya - Ukrayna savaşı dolayısıyla kulübünden ayrılmaya sıcak bakıyor.

Geçen sezon toplamda 34 karşılaşmaya çıkan Jamaikalı golcü, 21 gol atıp 7 asist yaptı. Yıldız futbolcu, bu sezon 3 karşılaşmada 98 dakika süre alırken, gol atma başarısı gösteremedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN