Jesus’la ilk kriz

Fener yönetimi stoper transferi için 4-5 ismi masaya koymuş anack Jesus bunların hiçbiri kabul etmeyerek Gustavo Henrique’nin alınmasını istemişti. Başkan Ali Koç da Ümraniye maçı sonrasında Jesus’a “Gördün müH enrique’yi. Sana almayalım demiştik” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ağustos 2022 Güncelleme 11 Ağustos 2022, 06:58
Jesus’la ilk kriz

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in ilk haftasında Ümraniyespor ile Kadıköy'de 3-3 berabere kalan Fenerbahçe'de Brezilyalı stoper Gustavo Henrique'nin performansının ardından teknik direktör Jorge Jesus ile yönetim arasında ilk ihtilaf yaşandı. Fenerbahçe yönetimi, stoper transferinde Jorge Jesus'un önüne 4-5 tane aday isim getirdiği ancak Portekizli teknik adamın bunlardan hiçbirini istemeyerek Gustavo Henrique'nin alınmasını yönetime ilettiği öğrenildi. Ancak Gustavo Henrique ismine pek de sıcak bakmayan Sarı-Lacivertli kurmaylar Brezilyalı oyuncuyu bonservisiyle almak yerine kiralamayı tercih etmişti. Gustavo Henrique'nin Ümraniye maçındaki kötü futbolunun ardından Başkan Ali Koç'un Jorge Jesus'a "İşte gördün Gustavo Henrique'yi. Biz sana almayalım" demiştik diye sitem ettiği öğrenildi. Teknik direktör Jorge Jesus da Brezilyalı stoperin performansından hiç memnun kalmadığı da ifade ediliyor.



TISSERAND'A 2 TALİP ÇIKTI
Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'un kadroda düşünmediği Tisserand'da Bundesliga'dan 2 talip çıktı. Bundesliga'ya yükselen Bochum, savunmasındaki sıkıntıları giderebilmek adına daha önce Almanya'da forma giyen Tisserand'ı gündemine aldı. Diğed aday takımın ise Borussia Mönchengladbach olduğu iddia edildi.