Fenerbahçe çalkalanıyor! Osayi Samuel transfer oluyor

Sezona Ümraniyespor beraberliği ile başlayan Fenerbahçe'nin oyuncularına teklifler gelmeye devam ediyor. Kim Min-Jae'yi İtalyan temsilcisi Napoli'ye gönderen sarı lacivertlilerde, Osayi Samuel ile de yollar ayrılıyor. Premier Lig ekiplerinden teklifler alan yıldız futbolcu için görüşmelerin devam ettiği belirtiliyor. İşte transfere dair tüm detaylar...

Giriş Tarihi 09 Ağustos 2022, 12:08 Güncelleme 09 Ağustos 2022, 12:36
Fenerbahçe çalkalanıyor! Osayi Samuel transfer oluyor

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'deki ilk maçında evinde Ümraniyespor ile 3-3 berabere kalan Fenerbahçe'de büyük bir üzüntü hakim. Sarı-lacivertli camia ayrıca flaş bir ayrılık dedikodusu ile de çalkalanıyor.

TARAFTARLAR ŞAŞIRMIŞTI

Takımı en önemli isimlerinden biri olan Bright Osayi Samuel'in Ümraniyespor önünde yedek kulübesinde oturması şaşkınlık yaratmıştı. Nijeryalı yıldızın sakat olduğu için oynatılmadığı belirtilse de alınan kararın perde arkasında çok farklı bir neden olduğu iddia ediliyor.

İddialara göre Osayi Samuel için İngiltere'den çok ciddi bir transfer teklifi geldi ve görüşmelerin belirli bir noktaya ulaşmasından dolayı genç yıldız dünkü maçta oynatılmadı.

ANLAŞMAYA VARILDI

Bir süredir Premier Lig takımlarının ilgi odağı olan Nijeryalı futbolcunun ayrılık kararı aldığı, artık kulüplerin bonservis konusunda anlaşmaya varmasını beklediği de öne sürülüyor.

Osayi Samuel'in Instagram sayfasındaki sarı-lacivert formalı profil fotoğrafını ve bilgi kısmındaki Fenerbahçe yazısı kaldırması da ayrılık sinyali olarak yorumlanıyor.

ÖNEMLİ BİR ÇIKIŞ YAKALADI

2020-21 sezonunun devre arasında QPR'den transfer edilen 24 yaşındaki futbolcu özellikle geçtiğimiz sezon başında Vitor Pereira'nın teknik direktörlük koltuğuna oturmasının ardından önemli bir çıkış yakaladı.

Bu sezon da hem hazırlık döneminde hem de Avrupa maçlarında takımın en iyi isimlerinden biri olarak ön plana çıkan Osayi Samuel'in Fenerbahçe ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN