Cicaldau'nun yeni adresi belli oluyor! Galatasaray'dan İtalya'ya

Yeni başlayan Süper Lig sezonunda şampiyonluk hedefiyle sahaya çıkan Galatasaray'da takıma katılan isimler birer birer açıklanırken, takımdan ayrılacak isimler de netleşiyor. Sezon öncesinde Diagne, Mohamed, Morutan gibi isimlerle yollarını ayıran sarı kırmızılılarda, Cicaldau'nun da bileti kesiliyor. Peki oyuncuyu hangi kulüp istiyor? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 08 Ağustos 2022, 17:22 Güncelleme 08 Ağustos 2022, 17:35
Cicaldau’nun yeni adresi belli oluyor! Galatasaray’dan İtalya’ya

İÇİNDEKİLER

Yeni sezona mutlak şampiyonluk parolası ile çıkan ve takıma birçok önemli yıldızı kazandıran Galatasaray, Süper Lig'in ilk haftasında çıktığı FTA Antalyaspor karşılaşmasından üç puanı alarak ayrıldı. Özellikle yeni transfer Midtsjö, taraftarlardan beğeni topladı.

SON İSİM CICALDAU

Gelen oyuncular ile kadrosu güçlenen sarı kırmızılılarda, takımdan ayrılacak isimler de belli oluyor. Mbaye Diagne, Mostafa Mohamed, Olimpiu Morutan gibi oyuncular ile yollarını ayıran Galatasaray'da takımdan ayrılacak bir diğer isim Alexandru Cicaldau oldu.

Fotomaç'ın İtalya basınından derlediği habere göre Cicaldau ile Sampdoria ilgileniyor. İddiaya göre, İtalyan temsilcisi geçtiğimiz sezon Universitatea Craiova takımından transfer edilen Olimpiu Morutan'a flaş bir teklif yaptı.

TRANSFERİNE SICAK BAKILIYOR

Geçen sezon beklentilerin çok uzağında kalan ve bu sezon teknik direktör Okan Buruk'un planları içerisinde yer almayan Rumen futbolcunun transferine sıcak bakılıyor.

Sarı kırmızılılar oyuncunun satışından 7.5 milyon Euro'luk bir gelir elde etmeyi amaçlıyor. Sampdoria bu fiyatı çok bulsa da iki takım arasındaki görüşmeler sürüyor.

7 GOLE DİREKT KATKI VERMİŞTİ

Geçtiğimiz sezon sarı kırmızılı forma ile 43 karşılaşmaya çıkan Cicaldau, 4 gol ve 3 asistlik katkı sağlamıştı.

Romanya Milli Takımı forması da giyen Cicaldau, 25 karşılaşmaya çıkarken 3 kez gol sevinci yaşamıştı.

SON DAKİKA GALATASARAY HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN!

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN