Beşiktaş'tan eski Galatasaraylı için atak! Temasa geçildi

Yeni sezona Kayserispor galibiyetiyle başlayan ve sezonu şampiyon olarak tamamlamak isteyen Beşiktaş, stoper mevkisine transfer yapmak istiyor. Gündemine birçok ismi alan siyah beyazlılar, eski Galatasaraylı Koray Günter'i transfer etmek için kolları sıvadı. Oyuncu ile temasa geçilirken, kulübünden transfer için izin istenecek. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 08 Ağustos 2022, 19:43 Güncelleme 08 Ağustos 2022, 20:05
Beşiktaş’tan eski Galatasaraylı için atak! Temasa geçildi

İÇİNDEKİLER

Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ta gündeme sürpriz bir isim geldi.

Stoper mevkisine takviye yapmak isteyen siyah beyazlılar, bir dönem Galatasaray forması da giyen Koray Günter'i kadrosuna katmak için görüşmelere başladı.

KULÜBÜNDEN İZİN İSTENECEK

A Spor'da yer alan habere göre, Beşiktaş görüşmelere başlarken, oyuncunun menajeri Ersin Akan'ın ise Verona'dan izin isteyeceği öğrenildi.

Almanya'nın Höxter kentinde doğan Koray, futbola SV Höxter altyapısında başlamış, sonrasında ise Borussia Dortmund altyapısına transfer edilmişti.

GALATASARAY'A TRANSFER OLDU

Borussia Dortmund'un A kadrosu ile 1 maça çıkan gurbetçi futbolcu, 2013/14 sezonunun devre arasında 2,5 milyon Euro karşılığında Galatasaray'a transfer olmuştu. Sarı kırmızılı forma ile 50 karşılaşmaya çıkan oyuncu gol veya asist katkısı sağlayamamıştı.

Galatasaray'dan bedelsiz şekilde Genoa'ya transfer olan stoper oyuncusu, sonrasında bir başka İtalyan ekibi Hellas Verona'ya transfer olmuştu. İtalya Serie A'da 103 karşılaşmaya çıkan Günter, 3 asistin altına imzasını attı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN