Fenerbahçe'de Willian Arao’dan Kante performansı!

Son dakika Fenerbahçe haberleri! Fenerbahçe’de teknik direktör Jorge Jesus’un ısrarla takıma kazandırdığı yıldız futbolcu Willian Arao, Slovacko ile oynanan UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçındaki performansıyla taraftarları büyüledi. Fenerbahçe’nin yıldızı, dün gece gösterdiği performansla taraftarlardan tam not aldı.

Giriş Tarihi 05 Ağustos 2022, 11:28 Güncelleme 05 Ağustos 2022, 11:28
Fenerbahçe’de Willian Arao’dan Kante performansı!

İÇİNDEKİLER

Flamengo'dan transfer edilen Arao, günler geçtikçe Fenerbahçe'ye daha fazla uyum sağlıyor. Her geçen maç da üzerine koymaya devam ediyor. Sambacı yıldız, yüzde 92 pas isabeti ile oynayarak müthiş bir istatistik yakaladı. Attığı kilit paslarla kalitesini ortaya koydu.

Slovacko maçında girdiği ikili mücadelelerin 6'sını da kazanan Arao, hava mücadelelerinin hepsinden galip çıkmayı başardı. Fenerbahçeli yıldız futbolcu, geçmişte olduğu gibi Jorge Jesus ile farklı bir seviye çıkmayı başardı.

Flamengo forması giydiği dönemde Jesus ile birlikte en verimli sezonunu yaşayan Arao'nun performansı yeni sezonda umut ışığı oldu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un Slovacko ile oynanan maçtan sonra Arao'yu özel olarak kutladığı belirtildi.



İZLEYENLERİN GÖZÜNÜN PASINI SİLDİ
Sarı-Lacivertliler'in Flamengo'dan 3 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı Arao, ön liberoda gösterdiği performansla izleyenlerin gözünün pasını sildi. Güncel piyasa değeri 7 milyon Euro olan Arao'nun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN