Özel Haber I Beşiktaşlı Salih Uçan'a İtalya'dan talip var! Velona kanca attı

Son dakika Beşiktaş haberleri... Geçen sezon Medipol Başakşehir’de kiralık olarak forma giyen Beşiktaş’ın orta sahadaki yıldızlarından olan Salih Uçan’ı İtalyan ekibi yakından takip ediyor. Siyah-Beyazlılar’da bu sezon Valerien Ismael tarafından şans verilen tecrübeli oyuncu için önümüzdeki günlerde sıcak gelişmeler yaşanabilir.

Giriş Tarihi 03 Ağustos 2022, 19:04 Güncelleme 03 Ağustos 2022, 19:04
Özel Haber I Beşiktaşlı Salih Uçan’a İtalya’dan talip var! Velona kanca attı

İÇİNDEKİLER

İtalya Ligi ekiplerinden Hellas Verona'nın Salih Uçun'ı transfer etmek için Beşiktaş Yönetimi ile temas kurduğu belirtildi. İtalyan medyasından Calciomercato'nun haberine göre Verona, eski Roma ve Empoli oyuncusu için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır.

İtalyan medyasındaki haberlerde Beşiktaş'ın bonservis beklentisinin 2.5 milyon Euro olduğu iddia edildi. 28 yaşındaki futbolcu 2021 yılında Alanyaspor'dan Beşiktaş'a bedelsiz olarak transfer edildi.

Geçen sezon Önder Karaveli'nin isteği doğrultusunda devre arasında Başakşehir'e kiralık olarak gönderilen tecrübeli oyuncunun kaderi yakın zamanda netlik kazanacak. Salih Uçan, geride kalan sezonda 25 maçta görev almasına rağmen gol ve asist üretemedi.

Güncel piyasa değeri 3 milyon Euro olan Salih Uçan'ın kulübüyle olan sözleşmesi gelecek yaz sona eriyor. Siyah-Beyazlılar istediği rakamın teklif edilmesi durumunda yıldız oyuncunun satışına sıcak bakıyor.

Ön libero, merkez orta saha ve 10 numara bölgelerinde görev yapabilen tecrübeli futbolcu, Siyah-Beyazlılar'ın 30 Temmuz'da Vodafone Park'ta Sampdoria ile oynadığı hazırlık maçında 70 dakika görev aldı.