Beşiktaş milli stoper Kaan Ayhan için Sassuolo ile masaya oturdu

Yerli kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş milli stoer Kaan Ayhan için Sassuolo ile bonservis pazarlığına giriyor. Beşiktaş 3.5 milyon Euro’luk teklifini artırırsa anlaşma ihtimali yüksek görünüyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Ağustos 2022 Güncelleme 03 Ağustos 2022, 06:55
Beşiktaş milli stoper Kaan Ayhan için Sassuolo ile masaya oturdu

İÇİNDEKİLER

Rıdvan Yılmaz'ın Rangers'a transfer olmasının ardından Emirhan İlkhan'ı da Torino'ya göndermeye hazırlanan Beşiktaş'ta yerli oyuncu konusunda arayışlar başladı. Siyah-Beyazlılar'ın daha önce de transfer etmek istediği milli futbolcu için yeniden devreye girmiş durumda. Teknik direktör Valerien Ismael'in ısrarla kadroda görmek istediği milli futbolcu için İtalyan kulübü Sassuolo ile kıyasıya bir pazarlığın olduğu ifade ediliyor.



PİYASA DEĞERİ 5 MİLYON EURO
Stoper dışında ön libero ve sağ bek mevkilerinde de forma giyen Kaan Ayhan'ı kulübü kiralamaya yanaşmadığı için pazarlıklar bonservis ücreti üzerine yoğunlaşmış durumda. Güncel piyasa değeri 5 milyon Euro civarında olan Kaan Ayhan'ı Siyah-Beyazlı kurmaylar 3.5 milyon Euro'ya bitirmeyi planlıyor. Ancak Sassuolo kulübü henüz bu rakamı kabul etmiş değil. Siyah-Beyazlı yönetimin biraz daha fiyat artırması durumunda orta bir nokta buluşma ihtimalinin yüksek olduğu da gelen haberler arasında. 27 yaşında ve 1.85 boyunda olan Kaan Ayhan 89 kez A Milli Takım forması giydi. Bu maçlarda 5 kez fileleri sarstı.



KAAN AYHAN TAM BİR JOKER
Kaan Ayhan sağ ve sol stoper dışında, ön liberoda ve sağ bekte de yüksek kalitede performans sergileyebiliyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN