William Carvalho heyecanlandırdı! Galatasaray'ın paylaşımında görüldü

Gelecek sezonda şampiyonluğu hedefleyen Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Orta sahaya Sergio Oliveira'yı kazandıran sarı kırmızılılar, oyuncunun yanına bir orta saha daha kazandırmak istiyor. Gündemdeki en önemli isimlerden biri olan William Carvalho'dan taraftarı heyecanlandıran bir hamle yaptı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 30 Temmuz 2022, 18:12 Güncelleme 30 Temmuz 2022, 18:34
William Carvalho heyecanlandırdı! Galatasaray’ın paylaşımında görüldü

İÇİNDEKİLER

Okan Buruk yönetiminde gelecek sezona hazırlanan ve transferde çalışmalarına son hızda devam eden Galatasaray'ın gündemindeki William Carvalho'dan taraftarı heyecanlandıran bir hamle geldi.

Portekizli yıldız oyuncu, sosyal medya hesabından Galatasaray'ın yaptığı paylaşımı beğendi. Taraftarlar bu hamlenin transferin tamamlanması sonucunda olduğunu düşünmeye başladı.

Transfer döneminin başlarında Fenerbahçe'nin de gündemine giren orta saha oyuncusunun süreci uzadığı için sarı lacivertliler Brezilya'dan Willian Arao'yu transfer etmişti.

2018 yılında 16 milyon Euro bonservis bedeli ödenerek transfer edilen William Carvalho, Real Betis forması ile 379 karşılaşmaya çıktı. Carvalho, bu maçlarda 20 gol ve 26 asist ile oynadı. Angola asıllı Portekizli'nin kulübüyle olan sözleşmesi 2023 yılına kadar devam ediyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN