Hull City galibiyetle, Ozan Tufan golle başladı! Eski Galatasaraylı da maçı boş geçmedi

İngiltere Championship ilk hafta karşılaşmasında Hull City ile Bristol City karşı karşıya geldi. 90+3. dakikada eski Galatasaraylı Jean Michael Seri'nin attığı golle 3 puanı kazanan Arveladze'nin öğrencileri, lige galibiyetle başlamış oldu. Bir gol de Fenerbahçe'den transfer edilen Ozan Tufan'dan geldi. Peki Ozan Tufan ne kadar süre oynadı? İşte maça dair detaylar...

Giriş Tarihi 30 Temmuz 2022, 19:16 Güncelleme 30 Temmuz 2022, 19:21
Hull City galibiyetle, Ozan Tufan golle başladı! Eski Galatasaraylı da maçı boş geçmedi

İÇİNDEKİLER

İngiltere Championship'in ilk hafta karşılaşmasında Hull City ile Bristol City karşı karşıya geldi. Süper Lig'den yaptığı transferlerle dikkatleri üzerine çeken Hull City, karşılaşmayı 2-1 kazandı.

OZAN'DAN İLK MAÇTA GOL
Hull City'ye galibiyeti getiren golleri Fenerbahçe'den transfer edilen Ozan Tufan ve eski GalatasarayJean Michael Seri kaydetti.

Şota Arveladze'nin çalıştırdığı Hull City'de Fenerbahçe'den transfer edilen Ozan Tufan ve Allahyar Sayyedmanesh ilk 11'de mücadeleye başlarken, Yeni Malatyaspor'dan transfer edilen Benjamin Tetteh 64. dakikada oyuna girdi.

PUAN 90+3'TE GELDİ
Karşılaşmanın ilk yarısında geriye düşen Hull City, 72. dakikada Ozan Tufan'ın penaltı golü ve 90+3. dakikada Jean Michael Seri'nin golleriyle üç puanı kopardı. Tribünler, uzatma dakikalarında gelen golün ardından büyük sevinç yaşadı.

DOĞUKAN SİNİK OYNAMADI
Ozan Tufan, gol attıktan 1 dakika sonra oyundan alınırken, Antalyaspor'dan transfer edilen Doğukan Sinik karşılaşmada forma giymedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN