Stoper arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de Szalai Rennes ve Wolfsburg’un radarında girdi

Fenerbahçe'de stoper sıkınıtısı büyümeye devam ediyor. Napoli ile anlaşan Kim Min Jae’den sonra Serdar Aziz sakatlandı... Szalai ise Rennes ve Wolfsburg’un radarında.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Temmuz 2022 Güncelleme 24 Temmuz 2022, 06:59
Stoper arayışlarını sürdüren Fenerbahçe’de Szalai Rennes ve Wolfsburg’un radarında girdi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de stoperde sayısı her geçen gün azalıyor... Sarı-Lacivertliler'de Güney Koreli stoper Kim Min Jae İtalyan ekibi Napoli ile anlaştı. Onun ayrılışı savunmada büyük sıkıntı doğuracak gibi... Bilindiği gibi Dinamo Kiev maçında sakatlanan Serdar Aziz'in 1.5 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Fenerbahçe Yönetimi ise bunun üzerine stoper arayışlarını hızlandırdı. Listedeki isimlerle görüşmeler tüm hızıyla sürüyor. Fenerbahçe'nin mevcut durumuyla ilgili bu gelişmeler yaşanırken Szalai ile ilgili de önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Macar yıldız için Avrupa'nın önemli kulüplerinin devreye girdiği belirtildi. Bu takımların yapacağı astronomik teklife Fenerbahçe Yönetimi'nin vereceği cevap merak ediliyor. Fransız kulübü Rennes ve Alman ekibi Wolfsburg'un Macar yıldızı transfer etmek için büyük uğraş verdiği öğrenildi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus ise Kim Min Jae'den sonra Szalai'yi de kaybetmek istemiyor. Kim'in gidişi sonrası üzüntüsünü dile getiren Portekizli teknik adamın yönetimle sürekli görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.



PİYASA DEĞERİ 12 MİLYON
Fenerbahçe'nin Wolfsburg ve Rennes ile yapacağı görüşmelerden sonra net kararını açıklaması bekleniyor. Güncel piyasa değeri 12 milyon Euro olan 24 yaşındaki Attila Szalai'nin kulübüyle olan sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor. Fenerbahçe, başarılı futbolcu için geçen yıl Kıbrıs Rum Kesimi ekibi Apallon Limassol'a 2.2 milyon Euro bonservis ödemesi yapmıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN