Galatasaray Seferovic'in yanına Kadewere'yi koyacak!

Forvet hattında Mbaye Diagne ve Mostafa Mohamed ile yollarını ayıran Galatasaray, Benfica'dan Haris Seferovic'i kiralamıştı. İsviçreli yıldızın yanına bir forvet daha almak isteyen sarı kırmızılılara eski gözdesi Tino Kadewere önerildi. Aslan, oyuncuyu takip listesine ekledi. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 24 Temmuz 2022, 13:04 Güncelleme 24 Temmuz 2022, 13:27
Galatasaray Seferovic’in yanına Kadewere’yi koyacak!

İÇİNDEKİLER

Haris Seferovic'in yanına bir forvet oyuncusu daha almak için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da gündeme sürpriz bir isim düştü.

KADEWERE LİSTEYE EKLENDİ

Sarı kırmızılılar, daha önce de ilgilendiği ve Lyon'da forma giyen Tino Kadewere'yi takip listesine aldı. Fransız ekibinin oyuncuyu göndermek istemesi Galatasaray'ın elini güçlendiriyor.

DURUMUNA BAKILACAK

Fotomaç'ta yer alan habere göre menajerlerin önerisiyle oyuncuyu listesine alan Galatasaray, teknik heyet ve gözlemci ekibinin raporu doğrultusunda harekete geçecek.

DAHA ÖNCE GÜNDEME GELMİŞTİ

İki yıl önce Le Havre forması giyerken Aslan'ın dikkatini çeken Kadewere, 2020 yılının Ocak ayında Lyon'a transfer olmuştu. 12 milyon Euro bonservis bedeli ödenen futbolcu, sezonu Le Havre'de bitirirken, 24 karşılaşmada attığı 20 gol ile Fransa Ligue 2 gol kralı olmuştu.

10 GOLLÜK PERFORMANS

2020/21 sezonunda Lyon'un as forveti olan Zimbabveli oyuncu, çıktığı 33 maçta 10 gol atıp 3 de asistle oynamıştı.

Geride bıraktığımız sezonda ise 15 maça çıkan Kadewere, 1 gol atarak beklentilerin çok altında bir performans göstermişti.

İKİ YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR

Güncel piyasa değeri 6 milyon Euro olan hücumcunun sözleşmesi 2024 yılında sona erecek.

SON DAKİKA GALATASARAY HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN!

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN