Özel Haber | Jesus mesajı verdi Fenerbahçe yönetimi forvet için harekete geçti

Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turu ilk maçında Dinamo Kiev ile karşılaşan ve 0-0 beraberlikle sahadan ayrılan Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, maç sonu açıklamaları ile yönetimden forvet transfer edilmesini istedi. Bu açıklamanın ardından sarı lacivertli yönetim Alassane Plea için devreye girdi. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 21 Temmuz 2022, 15:22 Güncelleme 21 Temmuz 2022, 16:05
Özel Haber | Jesus mesajı verdi Fenerbahçe yönetimi forvet için harekete geçti

İÇİNDEKİLER

Sezonun ilk resmi sınavında Dinamo Kiev ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe sergilediği futbolla taraftarlarının beğenisini kazandı.

Sarı-lacivertlilerin teknik patronu Jorge Jesus karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında futbolcularını övdü ancak "Hücumda kalitemiz eksikti." ifadesini kullandı.

FORVETE KALİTE KATILACAK

Alınan bilgilere göre Fenerbahçe yönetimi yaşanan bu sıkıntıya çözüm bulmak için yeniden kolları sıvadı. Cagliari'den Joao Pedro'yu kadrosuna katan sarı-lacivertlilerin forvet hattını bir kaliteli isimle daha takviye etme kararı aldığı öğrenildi.

PLEA HAREKATI HIZLANIYOR

Yönetimin transfer listesinin üst sıralarında yer alan Alassane Plea için girişimlere hız verdiği öğrenildi. Fenerbahçe yönetimi yaklaşık 10 gün önce Fransız yıldızın transferi için görüşmelere başlamıştı.

KESENİN AĞZI AÇILACAK

Ancak sarı-lacivertliler hem Mönchengladbach kulübü hem de Plea'nın yüksek istekleri nedeniyle geri adım atmıştı. Yönetimin birkez daha pazarlık masasına oturacağı ve bu kez işi bitirmek için kesenin ağzını açacağı belirtiliyor.

5 MİLYON EURO ÖDENECEK
Alman basınına göre Mönchengladbach sezon sonunda sözleşmesi bitecek olmasına rağmen Plea için 5 milyon Euro talep ediyor. Fransız yıldızın maaş beklentisinin ise 3 milyon Euro olduğu belirtiliyor.


Yönetim yapacağı pazarlıklarla bu rakamı biraz daha aşağıya çekmeye çalışacak. Teknik direktör Jesus'un Plea'yı mutlaka kadrosuna görmek istediği belirtiliyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN