Menajerlik şirketi Rogon Fenerbahçe'ye Brooks'u önerdi! Min-Jae'nin yerini dolduracak...

Kim Min-Jae ile yolları ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe,stopere bir isim katmaya hazırlanıyor. Menajerlik şirketi Rogon, sarı lacivertliler için yıldız bir oyuncuyu önerdi. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 15 Temmuz 2022, 12:18 Güncelleme 15 Temmuz 2022, 12:25
Menajerlik şirketi Rogon Fenerbahçe’ye Brooks’u önerdi! Min-Jae’nin yerini dolduracak...

İÇİNDEKİLER

Transferde önemli yıldızları kadrosuna katan Fenerbahçe, Kim Min-Jae'nin Rennes'e transferi sonrası stoper arayışlarına başladı… Sarı-lacivertlilerin gündeminde Denayer, Semedo gibi isimler yer alıyor. Fenerbahçe'nin sürekli oyuncu aldığı Rogon'dan sarı-lacivertli kulübe menajer önerisi geldi.

BROOKS TEKLİF EDİLDİ

Rogon, serbest statüde bulunan ABD'li stoper John Anthony Brooks'u Fenerbahçe'ye teklif etti. Fenerbahçe Yönetimi ve teknik direktör Jorge Jesus'un bu teklifi değerlendirmeye aldığı ve kısa süre içinde Rogon'a dönüş yapacağı belirtildi.

Kadrosundaki stoperlerden Kim Min Jae'yi Rennes'e veren Fenerbahçe, Tisserand ile de yolları ayırmanın planlarını yapıyor. Sarı-lacivertliler, stoper transferini de kısa süre içinde sonuçlandırarak hazır hale gelmeyi planlıyor.

SÖZLEŞMESİ SONA ERDİ

John Anthony Brooks, son olarak Alman ekibi Wolfsburg'da oynadı ve sözleşmesi 1 Temmuz'da son erdi. 45 kez ABD Milli Takım forması giyen 1.93 metre boyundaki Brooks, Wolfsburg dışında Hertha Berlin forması da giydi.

Kariyerinde 367 karşılaşmaya çıkan 29 yaşındaki başarılı stoper, 28 gol atarken 11 de asist yapmayı başardı. Brooks geride kalan sezonda Wolfsburg formasıyla 36 maça çıktı. 1 gol ve 1 asist üretti.

TRANSFERLER BU ŞİRKETTEN

Fenerbahçe, Ali Koç'un başkan olduğu 2018-19 sezonundan bu yana birçok transferi Rogon menajerlik şirketi ile birlikte gerçekleştirdi.

Daha önce Rogon ile transfer edilen Michael Frey, Diego Reyes, Adil Rami, Kemal Ademi, Simon Falette ve Tolga Ciğerci takımdan ayrılsa da kulüpte hala ROGON bünyesinde olan 7 futbolcu bulunuyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN