Ceyhun Kazancı'dan yeni sezon öncesi dobra açıklamalar: Weghorst’un opsiyonu 10 milyon Euro

Siyah-Beyazlılar’ın Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Weghorstu’n mukavelesinde de 10 milyon Euro’luk satın alma opsiyonu bulunduğunu ifade etti. İşte habere ilişkin tüm detaylar...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Temmuz 2022 Güncelleme 14 Temmuz 2022, 06:58
Ceyhun Kazancı’dan yeni sezon öncesi dobra açıklamalar: Weghorst’un opsiyonu 10 milyon Euro

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Avusturya kampında önemli açıklamalar yaptı. Golcü oyuncu Weghorst'un bonservisi için 10 milyon Euro opsiyon olduğunu söyleyen Kazancı, "Romain Saiss tutkuyla yaşayan bir oyuncu. Maddi anlamda çok daha iyi anlamda teklifler olmasına rağmen Beşiktaş'ı tercih etti. Fassnacht ve Tayfur listemizde olan oyuncu. Her iki oyuncu ile alakalı görüşmelerimiz var. 2 yabancı hakkımız lazım olursa kullanacağız. İyi bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Yoğun şekilde çalışıyoruz. Sistem ve taktikle ilgili yorumlar yapılıyor. Hoca son derece planlı bir şekilde bu işi götürüyor. Çok değerli Beşiktaşlılar müsterih olsun, burada herkes ne yaptığını biliyor." dedi.



İKİ STOPERİ İSTİYORUZ
Kazancı, "Bir Türk stoper arayışımız var. Torino, Rıdvan Yılmaz'a teklifte bulunmuştu ancak son dönemde gelen yeni bir teklif yok. Rıdvan da Ersin de bu ailenin evlatları. Rıdvan şu anda burada. Sanki biz transfere engel olmuşuz gibi konuşuluyor ancak Frankfurt bir oyuncu satıp Rıdvan'ı almak istiyordu. İstedikleri oyuncuyu satamadıkları için transfer şimdilik sekteye uğradı. Hem Emirhan Topçu hem de Emrecan Uzunhan'ı kadromuza katmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN