Eski Beşiktaşlı Alex Teixeira Beşiktaş 2. Ligi'ne transfer oldu!

2021/22 sezonu başında büyük umutlarla Beşiktaş'a transfer edilen, sonrasında ise karşılıklı anlaşılarak yollar ayrılan Alex Teixeira'nın yeni adresi belli oldu. Yıldız futbolcu, altyapısından yetiştiği ve Brezilya Serie B'de yer alan Vasco da Gama ile anlaştı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 14 Temmuz 2022, 08:51 Güncelleme 14 Temmuz 2022, 11:07
Eski Beşiktaşlı Alex Teixeira Beşiktaş 2. Ligi’ne transfer oldu!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'tan ayrılan BrezilyaAlex Teixeira'nın yeni adresi belli oldu.

Yıldız futbolcu, Brezilya Serie B ekibi Vasco da Gama ile anlaşma sağladı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Rüya gerçek oldu. Alex Teixeira Brezilya'ya geri döndü ve Vasco da Gama forması giyecek!" ifadeleri kullanıldı.

7 NUMARALI FORMAYI GİYECEK

32 yaşındaki futbolcu ile yapılan anlaşmanın sezon sonuna kadar geçerli olacağı ve oyuncunun 7 numaralı formayı giyeceği de belirtildi.

Brezilya ekibine attığı imza sonrasında konuşan Teixeira, "Her şeyin başladığı yere ve kalbimdeki kulübe geri döndüm. Vasco'ya duyduğum sevgiyi ve geri dönme arzumu hiç kimseden saklamadım. Bu yüzden de şu an çok mutluyum. Bu bir hayalin gerçekleşmesidir. Elimden gelenin en iyisini yapacağımı garanti edebilirim." diye konuştu.

SEZON BAŞINDA GELMİŞTİ

Teixeira, 2021/22 sezonunun başında Beşiktaş'a transfer olurken, 31 maça çıkıp 4 gol ve 1 asist ile sezonu tamamlamıştı.

Vasco da Gama altyapısından yetişen Alex Teixeira, sonrasında kulübün A seviyesine yükselmişti. Sonrasında Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk'e transfer olan futbolcu, sonrasında Çin ligi ekiplerinden Jiangsu FC ile anlaşmıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN