Galatasaray'da Mostafa Mohamed'e resmi teklif geldi: Transfer 5-6 milyon Euro aralığında bir rakama bitebilir

Takımın kilit isimlerinden Marcao’yu 15 milyon Euro karşılığında Sevilla’ya satan Galatasaray’da bir ayrılık daha kapıya dayandı. Sarı-Kırmızılılar’a Fransız kulübü Toulouse’den Mostafa Mohamed için resmi teklif geldiği öğrenildi.

Giriş Tarihi 13 Temmuz 2022, 11:01 Güncelleme 13 Temmuz 2022, 11:01
Galatasaray’da Mostafa Mohamed’e resmi teklif geldi: Transfer 5-6 milyon Euro aralığında bir rakama bitebilir

İÇİNDEKİLER

Fransız kulübü Toulouse, Galatasaray'a Mostafa Mohamed için 4 milyon Euro'luk teklif yaptı. Yönetimin ve teknik direktör Okan Buruk'un Mısırlı golcünün satışına sıcak baktığı ancak beklentinin 7-8 milyon Euro olduğu belirlendi.

TRANSFER 5-6 MİLYON EURO ARALIĞINDA BİR RAKAMA BİTEBİLİR
Galatasaray ve Toulouse arasında pazarlıklar devam ederken, Mostafa Mohamed'in Fransız ekibi ile prensip anlaşmasına vardığı da ifade ediliyor. Kulübe yakın kaynaklara göre bu transfer 5-6 milyon Euro aralığında bir rakama bitebilir.


Çok uzun süredir Fransız kulüplerinin radarında olan Mostafa Mohamed, Galatasaray'a transfer sürecinde St. Etienne'den teklif almıştı. Mısırlı yıldızın geçtiğimiz sezon başında Bordeuax'ya transferi son dakikada yatmıştı.



Ancak Mohamed'in bu kez Fransa'ya transferinin gerçekleşebileceği belirtiliyor.

2020-2021 sezonunun devre arasında Zamalek'ten Galatasaray'a kiralık olarak gelen 24 yaşındaki forvetin bonservisi geçtiğimiz hafta 4 milyon dolar karşılığında alındı.



Sarı-Kırmızılı formayla 57 maça çıkan Mohamed beklentileri karşılayamadı ve 17 golde kaldı. 5 de asist yapan 24 yaşındaki futbolcu zaman başarılı maçlar çıkarsa da istikrarsız görüntüsüyle hayal kırıklığı yarattı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN