Fenerbahçe'de Kim Min-Jae Napoli'ye gidiyor! İşte anlaşma detayları

Son dakika Fenerbahçe haberleri | Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon transfer ettiği Kim Min-Jae'nin ayrılığı konusunda flaş gelişmeler yaşanıyor. Güney Koreli stoperin Napoli ile kesin anlaşmaya vardığı öğrenilirken, menajerinin de transfer için İstanbul'a geldiği iddia edildi.

Giriş Tarihi 14 Temmuz 2022, 18:25 Güncelleme 14 Temmuz 2022, 18:29
Fenerbahçe’de Kim Min-Jae Napoli’ye gidiyor! İşte anlaşma detayları

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de uzun süredir beklenen ayrılık gerçekleşiyor. Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla birçok Avrupa devinin transfer listesine giren ve ayrılık istediği yönetime ileten Kim Min Jae konusunda çok flaş gelişmeler yaşanıyor.



Dün yapılan idmana çıkmayan ve kendisini ısrarla isteyen Napoli ile masaya oturan Koreli yıldızın, İstanbul'da bulunan İtalyan kulübünün yetkilileri ile kesin olarak anlaşmaya vardığı belirtiliyor. Kim'in bugünkü idmana da katılmadığı ve transferle ilgili görüşmeler yapmak için menajerinin de İstanbul'a geldiği ifade ediliyor.



Çizme basınına göre Kim Min Jae, Napoli ile 2027 yılına kadar sürecek bir sözleşme konusunda el sıkıştı. Serie A kulübünün Fenerbahçe'ye 15 milyon Euro teklif ettiği, Sarı-Lacivertliler'in ise 20 milyon Euro'da direttiği öğrenildi.

*Kim Min-Jae'nin detaylı istatistiği için fotoğrafa tıklayın

Kulübe yakın kaynaklara göre 17 milyon Euro ve bonus maddeleri ile önümüzdeki saatlerde iki kulübün el sıkışması bekleniyor. Fenerbahçe, Kim'i satması durumunda stoper transferini gündemine alacak ve ilk hedefi teknik direktör Jorge Jesus'un Flamengo'dan eski öğrencisi olan Rodrigo Caio olacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN