Joshua King adım adım Fenerbahçe'ye! Sarı-Lacivertliler transferi bitirme aşamasında

Sörloth transferine zorlu bir süreç yaşayan Sarı-Lacivertli kurmaylar Norveçli forvet Joshua King transferini bitirme aşamasına getirdi. Joshua King’e imza parası da teklif edildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Temmuz 2022 Güncelleme 12 Temmuz 2022, 06:59
Joshua King adım adım Fenerbahçe’ye! Sarı-Lacivertliler transferi bitirme aşamasında

İÇİNDEKİLER

Teknik direktörlük görevine Jorge Jesus'u getirdikten sonra Lincoln, Bruma, Willian Arao, Tiago Çukur transferlerini gerçekleştiren Fenerbahçe forvet hattı için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sarı-Lacivertliler uzun bir süredir gündeminde olan Norveçli santrfor Alexander Sörloth transferinde istediği sonuca ulaşamasa da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Leipzig kulübü bonservis bedelini 8 milyon Euro'ya kadar çekse de sonrasında ne Alman kulübü ne de Sörloth başka bir indirime yanaşmadı. Bunun üzerine Sarı-Lacivertli kurmaylar önceliği Norveçli Joshua King'e vermiş durumda. Bonservisi elinde olan Joshua King'in menajeriyle görüşmeler hız kazandı. Mesainin çoğunu Joshua King'e harcayan Fenerli yöneticiler bu transfer gerçekleşse bile Leipzig'den bir indirim söz konusu olduğunda Alexander Sörloth transferini de gerçekleştirmek için şartlarını zorlayacak.



HEM GOLCÜ HEM FORVET ARKASI
Zira Sörloth santrfor olsa da Joshua King hem forvet rakası hem de santrfor mevkilerinde forma giyebiliyor Fenerbahçe'nin bonservisi elinde olan Joshua King'e imza parası teklifinde de bulunduğu gelen haberler arasında.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN