Beşiktaş'ta sıcak saatler! Christian Fassnacht hakkında heyecanlandıran iddia

Beşiktaş transferde sıcak saatler yaşıyor. Siyah-Beyazlılar, Young Boys’ta forma giyen 28 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu Christian Fassnacht ile anlaşmaya yakın...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Temmuz 2022 Güncelleme 11 Temmuz 2022, 06:59
Beşiktaş’ta sıcak saatler! Christian Fassnacht hakkında heyecanlandıran iddia

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş transferde sıcak saatler yaşıyor... Orta sahaya transfer yapmak isteyen Siyah- Beyazlılar, İsviçreli orta saha Christian Fassnacht'ın transferinde önemli bir aşama kaydetti. Beşiktaş'ın yıldız oyuncuya yıllık 2.2 milyon Euro teklif ettiği ve pazarlıkların son aşamada olduğu belirtildi. Transferin önümüzdeki hafta bayramdan sonra netlik kazanması bekleniyor. İsviçre Ligi ekiplerinden Young Boys'ta forma giyen 28 yaşındaki futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor. Orta sahanın sağında oynamasına rağmen görev verildiğinde, merkez, sol ve 10 numarada da görev yapabilen tecrübeli futbolcu, Young Boys'da başarılı bir dönem geçirdi. Fassnacht, İsviçre'de 5 kez lig şampiyonluğu ve bir kez de İsviçre Kupası'nı kazanmıştı.



15 KEZ MİLLİ OLDU
Geride kalan sezonda Siyah-Beyazlılar'da 28 karşılaşmada forma giyen tecrübeli oyuncu 12 gol atarken 4 de asiste imza attı. Kara Kartalın transfer etmek için gün saydığı Fassnacht, 15 kez İsviçre Milli Takım formasını giyerken 4 de asiste imza attı. Kariyerinde 401 maça çıkan yıldız futbolcu, 120 gol atarken 44 asist yaptı.



İSTANBUL'A GELDİĞİ İDDİA EDİLDİ
Beşiktaş'ın transfer etmek istediği İsviçreli yıldız Christian Fassnach'ın İstanbul'a geldiği ve yöneticilerle görüştüğü iddia edildi. Tecrübeli oyuncuyu Valerien Ismael de çok istiyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN