Jorge Jesus'un istediği Sergio Oliveira Galatasaray ile imzalayacak!

Transfer döneminde hızlı bir giriş yapan ve Fenerbahçe'nin anlaştığı Abdülkerim Bardakcı'ya sarı kırmızılı formayı giydiren Galatasaray, ezeli rakibine ikinci çalımı da attı. Okan Buruk yönetiminde transferde ince eleyip sık dokuyan Galatasaray, Sergio Oliveira ile anlaşma sağladı. Transfer Portekiz basınında da yankı uyandırdı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 08 Temmuz 2022, 12:40 Güncelleme 08 Temmuz 2022, 13:26
Jorge Jesus’un istediği Sergio Oliveira Galatasaray ile imzalayacak!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki ezeli rekabet, Portekiz medyasında da etkisini gösteriyor… Sarı-kırmızılıların Porto'dan renklerine kattığı yıldız oyuncuyla ilgili flaş bir habere yer veren Portekiz medyası Cimbom'un transferdeki başarısına dikkat çekti.

3 MİLYON KARŞILIĞINDA ANLAŞILDI

Portekiz medyasından O Jogo, bugünkü sayısında "Porto, Sergio Oliveira için Galatasaray ile 3 milyon Euro+300 bin Euro bonus karşılığında anlaştı" ifadelerini kullandı.

JESUS İSTEMİŞTİ

O Jogo haberinin devamında, "Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Oliveira'yı Fenerbahçe'ye transfer etmek istedi. Ayrıca Valencia, Napoli ve Wolverhampton da oyuncuyla ilgilendi" görüşlerine yer verdi.

Bu akşam saatlerinde İstanbul'da olması beklenen tecrübeli oyuncu sağlık kontrollerinden geçtikten sonra kendisini 4 yıllığına Galatasaraylı yapan sözleşmeye imza atacak.

Sergio Oliveira kariyerinde Porto dışında, Beira-Mar, Mechelen, Paços Ferreira, Nantes, PAOK ve Roma'da forma giydi.

22 MAÇTA 3 GOL

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Roma'da geçiren Portekizli futbolcu, 22 resmi karşılaşmada görev aldı ve 3 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Oliveira, Roma ile ayrıca geçtiğimiz sezon ilk defa düzenlenen UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde şampiyon oldu. 13 kez Portekiz Milli Takım formasını giyen Oliveira kariyerinde çıktığı 350 maçta 63 gol atarken 31 de asist yaptı.

SON DAKİKA TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN!

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN