Olcay Şahan futbola döndü! İşte yeni takımı...

Bir dönem Beşiktaş ve Galatasaray formaları da giyen Olcay Şahan, futbolu bıraktığını açıklamıştı. 35 yaşındaki ismin futbol hasreti kısa sürdü. Şahan, TFF 2. Lig ekiplerinden Afjet Afyonspor ile anlaşma sağladı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 08 Temmuz 2022, 13:19 Güncelleme 08 Temmuz 2022, 13:25
Olcay Şahan futbola döndü! İşte yeni takımı...

İÇİNDEKİLER

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Afjet Afyonspor, Olcay Şahan ile anlaşma imzalandığını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Ailemize hoş geldin Olcay Şahan!

Kulübümüz, yıllarca Beşiktaş ve Trabzonspor'da oynamış eski milli futbolcu Olcay Şahan ile 1 yıllık sözleşme imzalamıştır. Kendisine hoş geldin diyor, takımımızda başarılar diliyoruz.

Camiamıza hayırlı olsun." ifadelerine yer verildi.

FUTBOLA VEDA ETMİŞTİ
Beşiktaş ve Trabzonspor'un formalarını da giyen Olcay, sosyal medya üzerinden futbolu bıraktığını duyurmuştu. 35 yaşındaki isim veda mesajında, "Bu satırları yazarken biraz hüzünlü, gururlu ve birçok başarıya ulaşmış bir sporcu olarak yazıyorum. Kariyerim boyunca yaşadığım mutlu anları, güzel hatıraları, şampiyonlukları, harika arkadaşlıkları, tecrübeleri asla unutmayacağım. Bugüne kadar benim her zaman yanımda olan herkese çok teşekkür ediyorum. Şimdi veda zamanı; çok sevdiğim, her şeyimi verdiğim futbol kariyerimi noktalıyorum. Hakkınızı helal edin." şeklinde konuşmuştu.

ÖNCE BEŞİKTAŞ SONRA TRABZON

Kariyerinin en büyük çıkışını Beşiktaş forması ile yapan Olcay Şahan, siyah beyazlı formayla 180 karşılaşmaya çıkıp 35 gol kaydetmişti. Yıldız futbolcu, sonrasında ise Trabzonspor'a transfer olmuştu. Şahan, A Milli Takım formasıyla da 29 karşılaşmada forma giymişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN