Beşiktaş Arjantinli 10 numara Manuel Lanzini için harekete geçti

10 numaralı bölgeye takviye peşinde olan Beşiktaş West Ham forması giyen Manuel Lanzini’ye talip oldu. Merkez orta sahada da forma giyebilen Lanzini için İngiliz kulübünden indirim talep edildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Temmuz 2022 Güncelleme 08 Temmuz 2022, 07:05
Beşiktaş Arjantinli 10 numara Manuel Lanzini için harekete geçti

İÇİNDEKİLER

Üst üste yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendiren Beşiktaş, şimdi de 10 numaralı bölge için harekete geçti.

Beşiktaşlı yöneticilerin Premier Lig'de West Ham United forması giyen Arjantinli oyuncusu Manuel Lanzini için harekete geçtiği bildirildi. Kulübü ile 1 yıllık sözleşmesi bulunan Lanzini için West Ham yönetiminden indirim talep edildi.

Eğer İngiliz kulübü indirime yanaşırsa yüz yüze görüşmeler yapılacak.29 yaşındaki Lanzini'nin güncel piyasa değeri 12 milyon Euro civarında.

Ancak kulübü ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunduğu için daha uygun bir bedelle Beşiktaş'a katılma ihtimali bulunuyor. 5 kez Arjantin Milli Takım forması da giyen Lanzini istikrarlı yapısı ile de dikkat çekiyor.

ISMAEL ONAY VERDİ
Teknik direktör Valerien İsmael'in onay verdiği Lanzini 10 numara dışında merkez orta sahada ve gerektiğinde orta sahanın solunda da görev yapabiliyor. Önceki yıllarda da Beşiktaş'ın gündemine gelen Arjantinli oyuncu için Valerien Ismael'in şartların zorlanmasını talep ettiği de gelen haberler arasında. Manuel Lanzini de West Ham United'daki 6 sezonun ardından yeni bir maceraya sıcak bakıyor.

2016 yılından bu yana West Ham United forması giyen Manuel Lanzini, kariyeri boyunca 5 kez de Arjantin Milli Takımı için ter döktü.