Fenerbahçe'de kritik saatler! Sörloth temasları sürerken, Belotti'nin menajeri ile masaya oturulacak

Leipzig, Sörloth'un bonservisini 8 milyon Euro'ya çekti. İki kulüp arasında temaslar devam ediyor. Hedefdeki diğer isim İtalyan santrfor Andrea Belotti için de yarın menajeri ile masaya oturulacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Temmuz 2022 Güncelleme 03 Temmuz 2022, 07:00
Fenerbahçe’de kritik saatler! Sörloth temasları sürerken, Belotti’nin menajeri ile masaya oturulacak

İÇİNDEKİLER

Önümüzdeki sezonun şampiyon kadrosunu kurmakta kararlı olan Fenerbahçeli kurmaylar santrfor transferi için yoğun bir mesai harcıyorlar. Sarı-Lacivertliler'in hedefindeki 2 isimden birisi olan Alexander Sörltoh'ta dün önemli bir gelişme yaşandı.



MÜJDE HER AN GELEBİLİR
Alman kulübü Leipzig, Alexander Sörloth'un bonservis bedelini 8 milyon Euro'ya çektiği öğrenildi. Hem Sörltoh hem de Leipzig ile görüşmelerini aralıksız sürdüren Fenerbahçe böylelikle transfere bir adım daha yaklaşmış oldu. Bu hafta içinde olumlu anlamda önemli gelişmelerin olabileceği de ifade ediliyor. Sörloth tarafında ise ufak tefek bazı prüzlerin olduğu maddi olarak tarafların birbirine oldukça yakın oldukları bilgisi de geldi. Bu arada Fenerbahçe'nin hedefinde olan isimlerden olan İtalyan santrfor Andrea Belotti transferinde de hareketlilik sürüyor. Fenerbahçeli yetkililerin İtalyan golcünün menajeri ile bugün bir araya geleceği belirtiliyor. Gerek oyuncunun maaşı gerekse de imza parası konusunda en net bilgilerin bugün çıkması bekleniyor. Torino'dan resmen ayrılan Belotti'nin bonservis ücreti bulunmuyor.



ZOR HEDEF BELOTTI...
Bonservis ücreti bulunmasa da Belotti'nin transferi hiç de kolay değil. Zira Avrupa'nın üst düzey forvetlerinden birisi kabul edilen İtalyan golcüyü isteyen başka takımlar da var. F.Bahçe, bu kulüplerle rekabet etmek zorunda.



BELOTTI'DE SICAK SAATLER
Sarı-Lacivertli kurmaylar Alexander Sörloth dışında İtalyan santrfor Andrea Belotti için de temaslarını sürdürüyor. Oyuncunun mesajeri ile bugün bir araya gelineceği ve transferin seyrinin bu görüşme sonrasında şekilleneceği bilgileri de gelmiş durumda.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN