Siyah-Beyazlılar eski yıldızıyla el sıkıştı! Cenk Tosun Beşiktaş'a

Beşiktaş yönetimi uzun süredir pazarlık masasında olduğu eski futbolcusu Cenk Tosun’la 2+1 yıllık anlaşma sağladı. Siyah-Beyazlılar’ın bugün transferi resmen açıklaması bekleniyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Temmuz 2022 Güncelleme 01 Temmuz 2022, 07:00
Siyah-Beyazlılar eski yıldızıyla el sıkıştı! Cenk Tosun Beşiktaş’a

İÇİNDEKİLER

Ve Cenk Tosun Beşiktaş'ta... Siyah-Beyazlılar yaklaşık 2 aydır görüşmelerde bulunduğu eski yıldızıyla kesin olarak anlaşma yaptı. Dün yapılan son görüşmede tarafların 2+1 yıllık sözleşme şartlarında el sıkıştığı öğrenildi.

REKORLA GİTTİ
Alınan
bilgilere göre Cenk Tosun'a 1.5 milyon Euro garanti ücret verilmesi bekleniyor. Beşiktaş'ın bugün transferi resmi olarak açıklayacağı da ifade ediliyor. 2014 yılında Gaziantepspor'dan Siyah-Beyazlı takıma transfer olan Cenk Tosun 2018 yılında 22.5 milyon Euro karşılığında Everton'a transfer olarak rekor kırmıştı. İngiltere'de aradığı bulamayan ve ağır bir sakatlık yaşayan milli futbolcu 2020-21 sezonunun devre arasında kiralık olarak Beşiktaş'a dönmüştü.

1 MAÇTA OYNADI
Ancak
Erzurumspor deplasmanında bu kez dizinden sakatlanan Cenk Tosun geçtiğimiz sezon Premier Lig'de sadece 1 maçta görev yapabildi. Everton'la sözleşmesi sona eren 31 yaşındaki futbolcunun ardından Wout Weghorst transferinin de resmiyete dökülmesi bekleniyor. Beşiktaş formasıyla bugüne kadar 145 maçta görev yapan Cenk Tosun 67 gol atarken 14 de asist yaptı. Teknik direktör Ismael'in milli futbolcuyu forvetin yanı sıra kanatlarda kullanmayı düşündüğü ve bu nedenle transferi çok istediği öğrenildi.