Özel Haber | Yine mi savaş çıkacak? Galatasaray ve Beşiktaş karşı karşıya

Son iki sezondur bolca karşı karşıya gelen Galatasaray ve Beşiktaş, bir kez daha transferde rakip olmaya hazırlanıyor. Beşiktaş'ın istediği Abdülkerim Bardakcı ve Kazımcan Karataş'ı renklerine katan sarı kırmızılılar, bir isimde daha Beşiktaş'ın karşısında yer alıyor...

Giriş Tarihi 30 Haziran 2022, 12:05 Güncelleme 30 Haziran 2022, 12:14
Özel Haber | Yine mi savaş çıkacak? Galatasaray ve Beşiktaş karşı karşıya

İÇİNDEKİLER

Son iki sezonda transferde sık sık karşı karşıya gelen Beşiktaş ve Galatasaray arasındaki savaş bitmiyor.

FLAŞ BİR HAMLE DAHA

Kısa süre önce, Beşiktaş'ın ısrarla istediği Abdülkerim Bardakçı ve Kazımcan Karataş'ı ezeli rakibinin elinden alan Galatasaray'dan bir flaş hamle daha geldiği iddia ediliyor.

Belçika basınının iddiasına göre Kartal'ın en büyük transfer hedeflerinden biri olan Jackson Muleka için Cimbom da devreye girdi. "voelbalnieuws.be" isimli internet sitesinde yer alan habere göre Beşiktaş'ın resmi teklif yaptığı Kongolu forvetle Anderhecht ve Burnley'in yanı sıra Galatasaray da yakından ilgileniyor.

GALATASARAY'A ÇOK YAKIN

Hatta haberde, "Anderlecht şu anda transferi bitirmeye en yakın kulüp. Anderlecht'in en ciddi rakibi de Galatasaray" ifadesi kullanıldı. Sarı-Kırmızılılar'ın çiçeği burnunda teknik direktörü Okan Buruk'un forvet hattında büyük bir değişim planladığı ve yönetimin 2-3 hamle birden yapabileceği ifade ediliyor.

Bonservisi Standard Liege'de olan Jackson Muleka geçtiğimiz sezon devre arasında kiralık olarak geldiği Kasımpaşa'da müthiş bir performans sergiledi. Genç forvet 14 maçta 12 gol atıp 5 asist yaparak lige damgasını vurdu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN