Özel Haber | 'Tosun Paşa' geri döndü!

Transferde perdeyi Romain Saiss ile açan ve çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta Wout Weghorst transferi an meselesi. Yerli bir forvet de kadroya katmak isteyen Ahmet Nur Çebi ve ekibi, Everton'dan ayrılan Cenk Tosun ile de anlaşma sağladı. Peki sözleşme kaç yıllık? Detaylar haberimizde...

Giriş Tarihi 30 Haziran 2022, 17:04 Güncelleme 30 Haziran 2022, 17:24
Özel Haber | ’Tosun Paşa’ geri döndü!

İÇİNDEKİLER

Siyah-beyazlılar yaklaşık 2 aydır görüşmelerde bulunduğu eski yıldızıyla kesin olarak anlaşma yaptı. Dün yapılan son görüşmede tarafların 2+1 yıllık sözleşme şartlarında el sıkıştığı öğrenildi.

REKOR BONSERVİSLE GİTMİŞTİ

Alınan bilgilere göre Cenk Tosun'a 1.5 milyon Euro garanti ücret verilmesi bekleniyor. Beşiktaş'ın bugün transferi resmi olarak açıklayacağı da ifade ediliyor. 2014 yılında Gaziantepspor'dan siyah-beyazlı takıma transfer olan Cenk Tosun 2018 yılında 22.5 milyon Euro karşılığında Everton'a transfer olarak rekor kırmıştı.

BEŞİKTAŞ'A DAHA ÖNCE DE DÖNMÜŞTÜ

İngiltere'de aradığı bulamayan ve ağır bir sakatlık yaşayan milli futbolcu 2020-21 sezonunun devre arasında kiralık olarak Beşiktaş'a dönmüştü.

Ancak Erzurumspor deplasmanında bu kez dizinden sakatlanan Cenk Tosun geçtiğimiz sezon Premier Lig'de sadece 1 maçta görev yapabildi. Everton'la sözleşmesi sona eren 31 yaşındaki futbolcunun ardından Wout Weghorst transferinin de resmiyete dökülmesi bekleniyor.

Beşiktaş formasıyla bugüne kadar 145 maçta görev yapan Cenk Tosun 67 gol atarken 14 de asist yaptı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN