Lukaku'yu Hakan besleyecek!

İtalya Serie A ekiplerinden Inter'de ikinci Romelu Lukaku dönemi başlıyor. Belçikalı futbolcu, Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği Inter'e resmen transfer oldu. Gol yollarında çok etkin bir görüntü çizen yıldız futbolcunun gelecek sezondaki performansı merak ediliyor. Oyuncunun transferi sonrası Hakan Çalhanoğlu'nun asist sayısında da artış bekleniyor. Lukaku ne kadarlık sözleşmeye imza attı? Detaylar haberimizde...

Giriş Tarihi 30 Haziran 2022, 11:42 Güncelleme 30 Haziran 2022, 11:48
Lukaku’yu Hakan besleyecek!

İÇİNDEKİLER

İtalya Serie A ekiplerinden Inter, geçtiğimiz sezon 113 milyon Euro karşılığında Chelsea'ye gönderdiği Romelu Lukaku ile tekrar anlaşma sağladı.

Kulübün sosyal medyasından yapılan açıklamanın ardından transferin detayları da belli oldu.

Yıldız oyuncu kiralık olarak sezon sonuna kadar Inter formasını giyecek.

Inter'e transfer olduktan sonra İngiltere'den İtalya'ya uçuş yapan isim, havaalanında coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Sağlık kontrollerinden geçirilen isim, resmen Interli oldu.

2019-2021 yılları arasında da İtalyan ekibinin formasını terleten Lukaku, Serie A şampiyonu olan kadronun başkahramanlarından biriydi. Mavi siyahlı formayla 95 maça çıkan futbolcu, 64 gol ve 16 asistlik performans sergilemişti.

Sonrasında İngiltere'ye transfer olan Lukaku, Chelsea'de aradığını bulamamış ve İngiliz ekibinin teknik direktörü Thomas Tuchel ile sorunlar yaşamıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN