Beşiktaş'a 20'lik yıldız! İtalya basınına göre Kamerunlu genç yıldız Franck Etouga için devreye girdi

Çizme basını, Beşiktaş’ın Güney Afrika ekibi Asante Kotoko’da forma giyen Franck Mbella Etouga için teklif yaptığını yazdı. Genç forvetle Atletico Madrid, Leverkusen, Atalanta ve Udinese’nin de ilgilendiği belirtiliyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Haziran 2022 Güncelleme 30 Haziran 2022, 07:00
Beşiktaş’a 20’lik yıldız! İtalya basınına göre Kamerunlu genç yıldız Franck Etouga için devreye girdi

İÇİNDEKİLER

Hücum bölgesini takviye etmek için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş için flaş bir iddia ortaya atıldı. İtalyan basınına göre Siyah-Beyazlılar, Güney Afrika Ligi ekiplerinden Asante Kotoko'da forma giyen Franck Mbella Etouga'yı transfer etmek istiyor.



TÜM DİKKATLERI ÇEKTİ
Haberde, bu sezon 30 maçta attığı 21 golle tüm dikkatleri üzerine çeken 20 yaşındaki Kamerunlu forvete çok sayıda talip olduğu belirtildi. Almanya'dan Bayer Leverkusen'le birlikte, İspanya'dan Atletico Madrid ve İtalya'dan Udinese ile Atalanta'nın Franck Etouga'yı kadrosuna katmak için çalıştığı ifade ediliyor. Geleceğin önemli bir yıldız adayı olarak gösterilen genç forvet 1.80 boyunda. Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 250 bin Euro olan Etouga için kulübünün 2 milyon Euro bonservis bedeli belirlediği gelen bilgiler arasında. Beşiktaş'ın Kamerunlu forveti transfer edip başka bir kulübe kiralık göndermeyi düşündüğü belirtiliyor.



2 YIL SÖZLEŞMESİ VAR
Siyah-Beyazlı kulübün scout ekibinin yaklaşık 1.5 yıldır Franck Mbella Etouga'yı takip ettiği de iddia ediliyor. Kulübüyle 2 yıl daha sözleşmesi bulunan yıldız futbolcunun durumunun önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN