Fenerbahçe, Real’in Dominikli golcüsü Mariano Diaz için düğmeye bastı

Golcü arayışlarını sürdüren Fenerbahçe’den önemli bir hamle geldi. Fenerbahçe Real Madrid ile 1 yıllık sözleşmesi kalan Mariano Diaz ile masaya oturdu. Fener teklifini yaptı. Dominikli yıldız düşünmek için süre istedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Haziran 2022 Güncelleme 27 Haziran 2022, 06:58
Fenerbahçe, Real’in Dominikli golcüsü Mariano Diaz için düğmeye bastı

İÇİNDEKİLER

Yeni sezonun şampiyon kadrosunu kurmak için transfer harekatına devam eden Fenerbahçe'de önemli bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe, Real Madrid'in Dominikli forveti Mariano Diaziçin masaya oturdu. Real Madrid, Diaz ile yolları ayırmak için gelen tüm tekliflere kapısını açmış durumda.



MASAYA OTURULDU
Şu ana kadar Getafe ve Fenerbahçe'den teklif alan Mariano Diaz, Getafe'yi geri çevirdi. Fenerbahçe ile görüşmeler ise önemli bir noktaya geldi. Golcü oyuncunun menajeri David Aranda ile masaya oturan Fenerbahçe, oyuncudan 4 milyon Euro maaş talebiyle karşılaştı. Fenerbahçe ise bu istenen ücretin ödenemeyeceğini ancak tüm başarı bonuslarıyla birlikte 3 milyon Euro'luk bir maaşın geçerli olduğu bir teklifi iletti. Mariano ve menajeri, Fenerbahçe'nin son teklifi üzerine düşünmek için süre istedi.



FENER BEKLEMEDE
Fenerbahçe cephesi de bu cevap üzerine beklemeye başladı. 28 yaşında ve 1.80 boyunda olan Dominikli santrfor Mariano Diaz, Real Madrid'e 2018 yılında Lyon kulübünden transfer oldu. Real Madrid bu transfer için Fransız kulübüne 21.5 milyon Euro bonservis ödedi. Real Madrid ile 2023 haziranına kadar sözleşmesi bulunan Mariano Diaz'ın güncel piyasa değeri 6 milyon Euro civarında.



11 MAÇTA FORMA GİYDİ
Mariano Diaz geçtiğimiz sezon Real Madrid formasını 11 resmi maçta giydi. 1 gol ve 1 asiste imza attı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN