Fenerbahçe transfer haberleri: Fener'in forveti Real'den!

Fenerbahçe haberleri... Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri... Jorge Jesus'u teknik direktörlük görevine getiren Fenerbahçe, yıldız bir forveti kadrosuna katmak için girişimlere başlıyor. Geride bıraktığımız sezonda golcülerinden beklediği katkıyı alamayan sarı lacivertliler, aradığı ismi Real Madrid'de buldu. İspanyol basınında son Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid'de forma şansı bulamayan Mariano Diaz, Fenerbahçe'nin gündemine geldi. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 26 Haziran 2022, 09:59 Güncelleme 26 Haziran 2022, 10:50
Fenerbahçe transfer haberleri: Fener’in forveti Real’den!

İÇİNDEKİLER

Önümüzdeki sezon lige 'mutlak şampiyonluk' parolası ile başlayacak Fenerbahçe, yıldız bir forvet oyuncusunu takıma kazandırmak istiyor.

GOL SIKINTISINI ÇÖZECEK

Gol yollarında sıkıntı yaşayan ve bu bölgede istikrarlı bir oyuncu katkısı alamayan sarı lacivertlilerde sürpriz bir isim gündeme geldi.

İspanya'nın güçlü spor gazetelerinden As'ta yer alan habere göre Fenerbahçe, Real Madrid'in Dominikli golcüsü Mariano Diaz'ı transfer etmeyi istiyor.

JESUS ÇOK İSTİYOR

Jorge Jesus'un da yıldız oyuncuyu kadroda mutlaka görmek isteyeceği belirtilirken, Real Madrid ve oyuncu ile anlaşılması gerekiyor.

MAAŞI 5 MİLYON EURO

Oyuncunun eski kulübü Lyon ve La Liga ekiplerinden Getafe'nin de oyuncunun durumunu soruşturduğu belirtilirken, yıldız futbolcunun maaş beklentisinin 5 milyon Euro olduğu öğrenildi.

BEDELSİZ GELEBİLİR

Oyuncunun, Real Madrid ile kalan 1 yıllık sözleşmesini feshetmek istediği de gelen haberler arasında. Bu durum gerçekleşirse yıldız golcü bonservissiz bir şekilde transfer edilebilecek.

Geçen sezon eflatun beyazlı formayla 11 maça çıkan Diaz, 1 gol ve 1 asistlik katkı sağladı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN