Galatasaray transfer haberleri: Galatasaray, Abdülkerim Bardakçı'yı transfer ediyor! Şok gelişmeler...

Galatasaray transfer haberleri... Fenerbahçe transfer haberleri... Geçtiğimiz sezonda takımıyla mükemmel bir performans ortaya koyan ve üç büyüklerin de radarına giren Konyaspor'un stoperi Abdülkerim Bardakçı, Fenerbahçe ile anlaşamadı. Sarı lacivertlilere transferi an meselesi olan yıldız stoper ise daha önce de teklif götüren Galatasaray ile masaya oturmaya başladı. Peki Abdülkerim Bardakçı'nın yeni durağı hangi kulüp olacak? Detaylar haberimizde...

Giriş Tarihi 24 Haziran 2022, 14:57 Güncelleme 24 Haziran 2022, 15:03
Galatasaray transfer haberleri: Galatasaray, Abdülkerim Bardakçı’yı transfer ediyor! Şok gelişmeler...

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz günde Fenerbahçe ile anlaştığı iddia edilen Abdülkerim Bardakçı ile ilgili inanılmaz bir savaş başladı. Yıldız futbolcu için Galatasaray ve Beşiktaş da devreye girdi.

İNANILMAZ İDDİA

Spor camiasının ünlü gazetecilerinden Yağız Sabuncuoğlu ise flaş bir iddia ortaya attı.

Gazetecinin haberine göre Abdülkerim Bardakçı Galatasaray ile sözleşme imzalamak için İstanbul'a iniş yaptı. Galatasaray'ın oyuncuya yıllık 1 milyon Euro vereceği iddia edilirken, sözleşme süresi belirtilmedi.

PÜRÜZLER YAŞANDI

Oyuncunun ilk olarak Fenerbahçe'nin teklifine sıcak olduğu ancak sözleşme görüşmelerinde yaşanan pürüzlerin ardından masadan kalktığı gelen haberler arasında bulunuyor. Bu olayın ardından tekrar hamle yapan Galatasaray ve Beşiktaş'ın tekliflerini dinleyen oyuncu, tercih hakkını Galatasaray'dan yana kullandı.

YETKİLİLER AÇIKLAMIŞTI

Konyaspor yetkililerinin DHA'ya yaptığı açıklamada Abdülkerim için Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına vardıklarını ancak oyuncu ile pürüzlerin olduğunu, kararı oyuncunun vereceğini, Konyaspor'un Fenerbahçe ile anlaştığını açıklamıştı.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın oyuncunun bonservisi için teklifinin 3.3 milyon Euro olduğu belirtilirken, Galatasaray'ın teklifinin 2.8 milyon Euro olduğu belirtildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN