Beşiktaş eski yıldızını kadrosuna katmak üzere! Cenk Tosun Kartal gibi

Cenk Tosun’un babası Şenol Tosun dün Ümraniye Tesisleri’ne gelerek yönetimle görüştü. Görüşmenin son derece olumlu geçtiği imzaların atılmasının an meselesi olduğu bildirildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Haziran 2022 Güncelleme 24 Haziran 2022, 06:58
Beşiktaş eski yıldızını kadrosuna katmak üzere! Cenk Tosun Kartal gibi

İÇİNDEKİLER

Santrfor arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta dün önemli bir gelişme yaşandı.

Beşiktaş'ın eski yıldızlarından Cenk Tosun'un babası Şenol Tosun dün Nevzat Demir Tesisleri'ne gelerek Beşiktaşlı kurmaylarla bir görüşme gerçekleştirdi. Beşiktaş'ın Cenk Tosun için garanti ücret yanında maç başı ücret teklif ettiği taraftarlar arasında görüşmelerin devam edeceği öğrenildi.

Beşiktaş'ın Cenk'e 2 yıllık sözleşme ile birlikte yıllık 1.2 milyon Euro garanti ücret teklif ettiği ifade ediliyor. 31 yaşındaki oyuncunun Everton ile olan sözleşmesi sona ermişti.

Cenk Tosun'un birkaç gün içerisinde İstanbul'da olması ve büyük bir ihtimalle de Siyah-Beyazlı kulüple sözleşme imzalaması bekleniyor. Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi geçtiğimiz günlerde Cenk Tosun için bir açıklama yapmıştı.

Başkan Çebi, "Cenk Tosun'a her zaman kapımız açık. Öncelik hakkı olan bir oyuncu. O iyi bir Beşiktaşlı. Bizimle tekrar birlikte olmayı isteyecektir" ifadelerini kullanmıştı.