Fenerbahçe transferde hız kesmiyor! Jorge Jesus Erison’un ismini yönetime iletti

Fenerbahçe transferde hız kesmiyor. Jorge Jesus Botafogo’da forma giyen 23 yaşındaki Erison’un transfer edilmesini istedi. Yönetici Selahattin Baki’nin görüşmeler için Brezilya’ya gitme ihtimalinin olduğu öğrenildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Haziran 2022 Güncelleme 22 Haziran 2022, 06:57
Fenerbahçe transferde hız kesmiyor! Jorge Jesus Erison’un ismini yönetime iletti

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sarı-Lacivertliller'in Brezilyalı bir golcü ile ilgilendiği ortaya çıktı. 23 yaşındaki forvet Erison için harekete geçildi. Takip ettiği oyuncu havuzu bir hayli fazla olan Jorge Jesus, imza töreninde transferle ilgili yaptığı açıklamada, "Adını ilk kez duyduğunuz oyuncular alacağız" demişti. Portekizli teknik adam, bir süredir takip ettiği, mayıs ayındaki Brezilya tatilinde gidip statta izlediği Erison'un ismini yönetime verdi. Erison'un forma giydiği Botafogo'yu, Jesus'un yakın arkadaşı, Luis Castro çalıştırıyor. Tecrübeli teknik adam, arkadaşının en golcü futbolcusunu Fenerbahçe 'ye getirmek istiyor.



SERBEST KALMA BEDELİ 5 MİLYON EURO
Botafogo, geçtiğimiz ocak ayında 23 yaşındaki golcüyü 200 bin Euro'ya kadrosuna katmıştı. Erison, 23 resmi maçta attığı 13 golle dikkatleri üzerine çekti. Oyuncunun 1 yıllık sözleşmesi olmasına karşın 5 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi var. Botafogo'nun Erison ile yeni sözleşme imzalamak istediği ancak anlaşma sağlanamazsa bu oyuncuyu 5 milyon Euro'dan daha aşağı bir rakama Fenerbahçe'ye satma olasılığı olduğu belirtildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN