Okan Buruk, Galatasaray için İstanbul'a geldi! İşte ilk sözleri...

Bir süredir ismi Galatasaray ile anılan teknik direktör Okan Buruk, İstanbul'a geldi. Galatasaray yönetimi ile görüşecek Okan Buruk’un önümüzdeki günlerde resmen açıklanması bekleniyor. Öte yandan sarı kırmızılılar, Domenec Torrent ile de yolları ayırdı.

Giriş Tarihi 21 Haziran 2022, 23:11 Güncelleme 21 Haziran 2022, 23:20
Okan Buruk, Galatasaray için İstanbul’a geldi! İşte ilk sözleri...

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Teknik Direktörlüğü için adı geçen isimlerden Okan Buruk, İstanbul'a geldi.

Okan Buruk, Fransa'nın başkenti Paris'ten kalkan uçakla akşam saatlerinde İstanbul Havalimanı'na ulaştı.



"ŞU AN SONLANMIŞ BİR ŞEY YOK"
Buruk, havalimanı çıkışında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Şu anda sonlanmış bir şey yok. O yüzden çok fazla bir şey konuşamayacağım ama burada olmak güzel. Bu konuyla ilgili ilerleyen günlerde daha net konuşuruz. Şu an çok fazla bir şey konuşamıyorum. Konuştuğum zaman rahat rahat konuşuruz." ifadelerini kullandı.



CENK ERGÜN İLE GÖRÜŞTÜ MÜ?
Öte yandan Okan Buruk, "Cenk Ergün ile görüştünüz mü?" şeklinde gelen soruya, "Birkaç gün içerisinde bu konuyla ilgili açıklama yaparız. İlerleyen zamanda çok fazla mesaj vereceğiz. Şu an çok fazla konuşamıyorum" diye cevap verdi.

TORRENT'İN BİLETİ KESİLDİ
Galatasaray'da Domenec Torrent dönemi 6 ay sürdü. 14 Ocak'ta göreve başlayan İspanyol çalıştırıcı ve ekibinin sözleşmesi bugün feshedildi.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, "Teknik Direktör Domènec Torrent Font ile yardımcıları Jordi Gris Vila, Jordi Guerrero Costa, Julián Jiménez Serrano ve Ricard Segarra Aragay'ın sözleşmeleri Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. tarafından feshedilmiştir." ifadeleri yer aldı.



20 maçlık Galatasaray serüveninde 7 galibiyet alan Domenec Torrent'in tazminatı da belli oldu.



Galatasaray, Domenec Torrent ve ekibine 2 milyon 150 bin Euro tazminat ödeyecek. Tecrübeli teknik direktör ve ekibi tazminatta indirime gitmedi.