Beşıktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi transferlerle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı

Weghorst ile ekonomik olarak el sıkıştık. Ailesine danışacak. Ama o dönüş yapana kadar biriyle de anlaşabiliriz. Weghorst ve Sörloth dışında alternatifler de var. Muleka ve Muleka gibi. Ama transfer ekonomiyi bozmamalı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Haziran 2022 Güncelleme 21 Haziran 2022, 06:59
Beşıktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi transferlerle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Papara ile yapılan sponsorluk anlaşmasında gündeme dair bomba gibi açıklamalar yaptı. TFF'nin yeni yönetimine destek vereceklerini açıklayan Çebi "Ümit ediyorum TFF'nin tüm kurulları istifalarını verir ve yenileri gelir. Aynı şeyleri hakemlerimiz için de söylüyorum" dedi.



YENİ BİR DÖNEM BAŞLASIN!
Eski hakemlerin, gençlere koltuklarını bırakması gerektiğini belirten Çebi "Türk futbolunun her biriminde yeni bir sürecin başlamasını diliyorum. Türk futbolu itiş kakış ortamından uzaklaşmalı" dedi.



EĞER BİRİYLE ANLAŞMAZSAK!

Transferlere değinen Çebi "Weghorst ile ekonomik olarak el sıkıştık. Ailesiyle ilgili konu kaldı. Weghorst bize olumlu dönüş yaptığı zaman eğer başka bir golcüyle anlaşmamışsak kendisiyle imza atarız" dedi.



EN İYİSİ OLSUN İSTİYORUZ
Weghorst ve Sörloth dışında alternatifler olduğunu belirten Çebi "En iyisi olsun istiyoruz. Muleka ve Muleka gibi oyuncular gündemimizde. Muleka tek alternatif değil ama onu beğeniyoruz" diye konuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN