Spor haberleri... Sivasspor'un eski yıldızından inanılmaz itiraf!

Futbol haberleri... Spor haberleri... Bir dönem Sivasspor'da forma giyen Brezilyalı futbolcu Cicinho, geride bıraktığı kariyeri hakkında sürpriz açıklamalarda bulundu. Alkol problemleri ile boğuştuğunu belirten Cicinho, antrenmanlara alkollü bir şekilde katıldığını belirtti...

Giriş Tarihi 21 Haziran 2022, 08:52 Güncelleme 21 Haziran 2022, 08:54
Spor haberleri... Sivasspor’un eski yıldızından inanılmaz itiraf!

İÇİNDEKİLER

Bir dönem Real Madrid'de ve Sivasspor'da forma giyen eski yıldız futbolcu Cicinho, geçmişte yaptığı hatalar hakkında konuştu. Hayatının büyük bir döneminde alkol problemleri ile uğraştığını belirten Brezilyalı defans oyuncusu, çok küçük yaşta alkol batağına düştüğünü belirtti.

13 YAŞINDA BAŞLADI

Mirror'daki Ressaca programına konuk olan Cicinho, "İlk 13 yaşındayken alkol aldım. Sonrasında ise hiç durmadım. Real Madrid'deyken idmanlara sarhoş giderdim. Koku insanlara gitmesin diye kahve içer, bolca parfüm sıkardım." diye konuştu.

GÜNDE 14 SAAT!

Roma'daki döneminden de bahseden Cicinho, "Roma'da sakatlandığımda günde 14 saat alkol alırdım. Şimdi 15 yaşında bir oğlum var, ondan af diliyorum." dedi.

DEV KULÜPLERDE OYNADI

Kariyerinde Sao Paulo, Real Madrid, Roma ve Villareal gibi takımlar olan Brezilyalı oyuncu, 2013 yılında Sivasspor'a transfer olmuştu. 3 sezon Sivas temsilcisinin formasını terleten Cicinho, çıktığı 102 maçta 3 gol 30 asist kaydetmişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN