Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'den Anders Dreyer bombası

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’nin Anders Dreyer’i istediği iddia edildi. Rubin Kazan’dan ayrılmak isteyen Danimarkalı futbolcunun bonservisi 7 milyon Euro civarında. Rus ekibiyle görüşmelerin başlaması an meselesi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Haziran 2022 Güncelleme 19 Haziran 2022, 07:01
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’den Anders Dreyer bombası

İÇİNDEKİLER

Önümüzdeki sezonun şampiyon kadrosunu kurmakta kararlı olan Fenerbahçe yönetimi Lincoln ve Bruma transferlerinin ardından hız kesmiyor. Fenerbahçe ile ilgili son transfer iddiası Danimarka'dan geldi. Bonservisi Rubin Kazan'da olan ancak geçtiğimiz sezonu FC Midtjylland'da geçiren Anders Dreyer'i Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği iddia edildi. İddiaların yoğunlaşması sırasında Başkan Ali Koç'un da Danimarka'da olması bu söylentileri daha da güçlendirdi. 24 yaşındaki Danimarkalı oyuncu sağ kanatta, merkez orta sahada ve 10 numaralı mevkide forma giyebiliyor. Bu özellikleriyle tam bir joker konumunda. Rubin Kazan ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Anders Dreyer ayrılmak istediğini kulübüne bildirdi. Rus kulübü de Dreyer'i satarak gelir elde etmeyi hedefliyor.



7 MİLYON EURO...
Oyuncunun piyasa değeri 7 milyon Euro civarında olmasına karşı bu rakam pazarlıklarla daha aşağıya çekilebilir. Fenerbahçe'nin yakın bir süre içinde Rubin Kazan yönetimi ile temasa geçeceği de iddia ediliyor. 24 yaşında ve 1.74 boyunda olan Anders Dreyer 2 kez Danimarka Milli Takım formasını da giydi.



TAM BİR JOKER

Sağ kanat, merkez orta saha ve 10 numaralı bölgede forma giyen Anders Dreyer, gerçek anlamda bir joker.



Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Danimarka'da Fenerbahçeli taraftarlarla birlikte bu pozu vermişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN