Jorge Jesus, Henrique'nin yerine Igor Paixao, Carvalho’nun ise Willian Arao alternatiflerini belirledi!

Transfer listesindeki kanat oyuncusu Bruno Henrique sakatlandı ve ameliyat olması kararlaştırıldı. Ön libero için düşünülen William Carvalho'da ise bir gelişme yok. Sakatlığı sebebiyle transferi rafa kalkan Henrique'nin yerine Igor Paixao, Carvalho'nun yerine ise Willian Arao alternatif olarak belirlendi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Haziran 2022 Güncelleme 17 Haziran 2022, 06:59
Jorge Jesus, Henrique’nin yerine Igor Paixao, Carvalho’nun ise Willian Arao alternatiflerini belirledi!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de transfer taarruzları tüm hızıyla devam ediyor. Lincoln ve Bruma transferleriyle taraftarlarını heyecanlandıran Sarı-Lacivertli kurmaylar sol kanat için Bruno Henrique, ön libero için de William Carvalho isimleri üzerinde duruyordu. Bruno Henrique, Flamengo'nun oynadığı lig maçında dizinden ciddi bir sakatlık geçirdi ve ameliyat edilmesi kararlaştırıldı. Bunun üzerine Bruno'nun transferinin askıya alınması kararlaştırıldı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus da bu futbolcunun yerine Coritiba'da forma giyen Igor Paixao'nun ismini yönetime verdi. 21 yaşındaki Brezilyalı oyuncu Igor Paixao gelecek vaat eden bir oyuncu olarak lanse ediliyor. Yine Jorge Jesus'un transfer edilmesini istediği Portekizli ön libero William Carvalho için de Real Betis'den henüz olumlu bir cevap gelmedi.



MİLLİ FORMAYI GİYDİ
Teknik patron Jorge Jesus Carvalho'nun yerine de alternatif olarak Flamengo forması giyen Willian Arao'yu belirledi. 29 yaşındaki ön libero 1 kez Brezilya Milli Takım formasını da sırtına geçirdi. Arao için de çalışmalar başladı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN