Voleybol haberleri: Filenin Sultanları Brezilya'ya kaybetti!

Voleybol haberleri... Filenin Sultanları haberleri... FIVB Milletler Ligi'nde Brezilya ile karşılaşan A Milli Kadın Voleybol Takımı, sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. Brezilya'da oynanan karşılaşmada, ev sahibi avantajı da etkili oldu...

Giriş Tarihi 16 Haziran 2022, 10:48 Güncelleme 16 Haziran 2022, 10:50
Voleybol haberleri: Filenin Sultanları Brezilya’ya kaybetti!

İÇİNDEKİLER

FIVB Milletler Ligi'nin ilk haftasını 3 galibiyet 1 mağlubiyet ile tamamlayan Filenin Sultanları, ikinci hafta karşılaşmasında Brezilya ile karşılaştı. Zorlu mücadelede ev sahibi Brezilya, sahadan 3-1 galip ayrıldı.

ZORLU İTALYA MAÇINI KAZANDIK
Ankara'da oynanan maçta hızlı bir başlangıç yapan Filenin Sultanları, İtalya'yı set vermeden 3-0 ile geçti.

ÇİN ENGELİNİ AŞAMADIK
Filenin Sultanları, ilk hafta müsabakalarının ikinci karşılaşmasında ise Çin ile karşılaştı. Rakibin etkili oyununa engel olamayan A Milli Kadın Voleybol Takımı, sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.

KOMŞUYA SET VERMEDİK
Çin yenilgisi sonrasında Bulgaristan ile karşılaşan millilerimiz, muhteşem bir performansla mücadeleyi set vermeden kazandı.

MÜTHİŞ GERİ DÖNÜŞ
Ankara'da oynanan 4. maçta ise A Milli Kadın Voleybol Takımı, müthiş bir geri dönüşe imza attı ve mücadeleyi 3-1 kazandı.

GABI EN ETKİLİLERİYDİ
Brezilya'da kaptan olarak ilk maçına çıkan Vakıfbank voleybolcusu Gabi, inanılması güç bir performansa imza atarak takımının kazanmasında başrolü oynadı. 20 sayı atan yıldız voleybolcu, Brezilya'nın 3-1 kazanmasına ön ayak oldu.

Millilerimizde ise Ebrar Karakurt'un 21 sayısı galibiyete yetmedi. Zehra Güneş Tuğba Şenoğlu ve Eda Eren Dündar ise 10'ar sayıyla oynadı.