Galatasaray, Cagliari forması giyen Joao Pedro’ya talip oldu!

Cagliari formasını giyen Joao Pedro’ya Galatasaray’ın dışında Sassuolo, Fiorentina, Salernitana ve Napoli’nin de talip olduğunu belirten İtalyan basını pazarlıkların devam ettiğini yazdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Haziran 2022 Güncelleme 11 Haziran 2022, 06:58
Galatasaray, Cagliari forması giyen Joao Pedro’ya talip oldu!

İÇİNDEKİLER

Bugün yeni başkanını seçecek olan Galatasaray'la ilgili İtalya'dan flaş bir transfer iddiası geldi... Bazı internet sitelerinde yer alan haberlere göre Sarı-Kırmızılılar, Cagliari'nin hücum oyuncusu Joao Pedro ile ilgileniyor.



ASIL YERİ FORVET ARKASI
30 yaşındaki Brezilyalı forvetin ayrıca Sassuolo, Fiorentina, Salernitana ve Napoli'nin de listesinde olduğu belirtiliyor. Cagliari formasıyla müthiş bir sezonu geride bırakan Joao Pedro, Serie A'da çıktığı 37 maçta 13 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. İtalyan basınına göre Cagliari, yıldız futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda biteceği için gelecek tekliflere sıcak bakacak. Asıl bölgesi forvet arkası olan Joao Pedro, en uçta ve 10 numara pozisyonunda da görev yapabiliyor. Brezilya doğumlu olmasına rağmen İtalyan vatandaşığına geçen ve 1 kez Gök Mavili formayı giyen tecrübeli futbolcunun piyasa değeri 12 milyon Euro. Ülkesinde Atletico Mineiro altyapısında futbola başlayan Pedro 2010 yılında 2.5 milyon Euro karşılığında Palermo'ya transfer olarak İtalya'ya adım attı.



8 YILDIR CAGLİARI'DE
Ardından Vitoria Guimares, Penarol, Santos ve Estoril gibi takımlarda görev yapan Brezilyalı forvet 2014 yılında Cagliari formasıyla Serie A'ya geri döndü.



270 MAÇTA 80 GOL ATTI
Cagliari formasıyla 8 yıda 270 maça çıkan Joao Pedro 86 gol ve 28 asistlik performansa imza attı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN