Rus basınından forvet arayışındaki Fenerbahçe için flaş iddia! Görüşmeler başladı...

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un göreve gelmesinin ardından transferde sıcak dakikalar yaşanıyor. Bir forvet transferi yapmak isteyen sarı lacivertliler hakkında Rus basını tarafından flaş bir iddia ortaya atıldı. Belirtilene göre Fenerbahçe, yıldız golcü Artem Dzyuba ile temas halinde...

Giriş Tarihi 09 Haziran 2022, 15:29 Güncelleme 09 Haziran 2022, 15:40
Rus basınından forvet arayışındaki Fenerbahçe için flaş iddia! Görüşmeler başladı...

İÇİNDEKİLER

Rus basını çok flaş bir transfer iddiasını gündeme taşıdı. İddialara göre kısa süre önce Zenit'le yollarını ayıran Artem Dzyuba bir Türk kulübüyle resmi görüşmelere başladı.


takvim.com.tr'nin aldığı bilgilere göre bu kulüp Fenerbahçe. Forvet arayışlarını sürdüren Sarı-Lacivertliler şu anda çok sayıda isimle temas halinde.

SON İSİM DZYUBA

Teknik direktör Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda çalışmalar yapan yönetimin masaya oturduğu son ismin Dzyuba olduğu belirtiliyor.

SAVAŞ SONRASINDA ROTA TÜRKİYE
Rus basınına göre 33 yaşındaki futbolcunun ilk hedefi ülke içinden bir kulüple anlaşmaktı. Ancak savaş ortamı nedeniyle Rus kulüplerinin ekonomik anlamda kötü durumda olması ve istenen teklifin gelmemesi sonrası Dzyuba rotasını Türkiye'ye çevirdi.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR
Fenerbahçe yönetiminin Rus yıldızın menajeriyle temas halinde olduğu ve görüşmelerin sürdüğü belirtiliyor.

ÇİFT HANELİ GOL VE ASİST ÜRETTİ
Rus futbolunun son 10 yılına damgasını vurmuş isimlerden biri olan Artem Dzyuba geride bıraktığımız sezon Zenit formasıyla 39 maça çıkarken 13 gol ve 10 asistlik performans sergiledi.

SAVUNULMASI ÇOK ZOR
Kariyeri boyunca oynadığı 504 maçta 186 gol atan ve 106 asist yapan 33 yaşındaki forvet 1.96'lık boyuyla rakip defanslar için savunulması çok zor bir oyuncu.

MİLLİ FORMAYLA 30 GOL
Rus Milli Takımı'nın formasını 55 kez giyip rakip ağlara 30 gol gönderen Artem Dzyuba'nın piyasa değeri 6 milyon Euro.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN