İtalyan devi Roma Yunus Akgün'e teklif yapmaya hazırlanıyor

Teknik direktör Jose Mourinho’nun çok beğendiği Yunus Akgün için Roma’nın harekete geçtiğini yazan İtalyan basını, “Görüşmeler kısa süre içinde başlayacak...” ifadesini kullandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Haziran 2022 Güncelleme 09 Haziran 2022, 06:58
İtalyan devi Roma Yunus Akgün’e teklif yapmaya hazırlanıyor

İÇİNDEKİLER

Son 1 yıl içinde müthiş bir çıkış yakalayan Yunus Akgün, Roma'yı peşine takmış durumda... Adana Demirspor formasıyla harika bir performans gösteren, son olarak Milli Takım formasıyla Litvanya ağlarını sarsan genç yıldızla ilgili transfer iddiaları artıyor.



TEKLİF KAPIDA

İtalyan basını, Roma'nın Yunus Akgün'ün transferi konusunda çok ciddi olduğunu ve önümüzdeki günlerde teklif yapmaya hazırlandığını yazdı. La Gazetta dello Sport, Roma'nın ilk olarak 7 milyon Euro teklif edeceğini, teknik direktör Jose Mourinho'nun milli futbolcunun transferinde ısrarcı olduğunu belirtti. Galatasaray'daki seçim süreci nedeniyle şu anda iki kulüp arasında herhangi bir resmi görüşme yok.



LAZİO DA ONU İSTİYOR
Ancak Roma'nın 11 Haziran'dan sonra Sarı-Kırmızılılar'la pazarlıklara başlayacağı gelen bilgiler arasında. Geride bıraktığımız sezon oynadığı 31 resmi maçta 8 gol atıp 14 asist yapan Yunus Akgün'le Roma şehrinin bir başka takımı Lazio'nun da ilgilendiği biliniyor. Galatasaray'la 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan 21 yaşındaki futbolcu kariyerini yurt dışında sürdürmeye çok sıcak bakıyor. Yunus ile birçok kulüp yakından ilgileniyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN