Fenerbahçe’nin Portekizli teknik direktörü Jorge Jesus yıldız isimleri kadrosunda istiyor

Sarı-Lacivertliler’in yeni teknik direktörü Jorge Jesus, yönetimden Gabigol, Marcelo ve William Carvalho’nun mutlaka transfer edilmesini istiyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Haziran 2022 Güncelleme 05 Haziran 2022, 06:57
Fenerbahçe’nin Portekizli teknik direktörü Jorge Jesus yıldız isimleri kadrosunda istiyor

İÇİNDEKİLER

Teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u oturtan Fenerbahçe transfer çalışmalarına başladı. Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jesus, şampiyonluk yaşamak için Sarı-Lacivertliler'e imza attığını belirterek, "Ofansif ve yaratıcı oyuncularla sonuca gideceğiz" açıklamasını yaptı. Portekiz medyası da Jorge Jesus'un Fenerbahçe ile anlaşmasına geniş yer ayırdı. Portekiz'in yüksek tirajlı gazetesi Record, tecrübeli teknik adamın transfer etmek istediği isimleri mercek altına aldı.



GABİGOL LİSTE BAŞINDA!
Bu isimler, Flamengo forması giyen Gabigol, Real Madrid ile bağlarını koparan ve şu an boşta olan Marcelo ve Real Betis'te top koşturan William Carvalho... Record, Jesus'un bu isimlerle yoluna devam etmek istediği sayfalarına taşıdı. Flamengo forması giyen 25 yaşındaki golcü futbolcu Gabigol'un kulübüyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Real Madrid ile olan sözleşmesi sona eren sol kanat oyuncusu Marcelo ise kariyerine Avrupa'da devam etmeyi planlıyor. 30 yaşındaki Portekizli ön libero William Carvalho'nun ise Real Betis ile olan sözleşmesi gelecek sezon sona eriyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN