Beşiktaş'tan milyonları kaptı şimdi müteahhit oluyor! Douglas fiyaskosu

Son dakika Beşiktaş haberleri | Beşiktaş'ın Sivasspor'dan kadrosuna kattığı ancak siyah-beyazlılarda tarihin en büyük fiyaskoları arasına adını yazdıran Douglas'ın futbolculuğu bırakarak inşaat sektörüne girmeyi istediği iddia edildi.

Giriş Tarihi 05 Haziran 2022, 13:34 Güncelleme 05 Haziran 2022, 13:39
Beşiktaş’tan milyonları kaptı şimdi müteahhit oluyor! Douglas fiyaskosu

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'a transfer olduktan sonra ortalarda gözükmeyen ve taraftarların büyük tepkisiyle karşılaşan Brezilyalı futbolcunun Siyah-Beyazlılar'la olan sözleşmesi sona erdi. Süper Lig'in en büyük transfer fiyaskolarından biri olan Sambacı yıldızın ülkesine döneceği belirtildi.

Barcelona'dan kiralık olarak gittiği Demir Grup Sivasspor'da başarılı bir sezon geçiren Douglas, serbest kaldığı 2019 yılında Beşiktaş'a transfer oldu. O dönem için 'Tam isabet' denilen Douglas, gerek sakatlık gerekse formsuzluk yüzünden Kartal'da forma şansı bulamadı.

İlk sezonunda forma giymeyen tecrübeli futbolcu son iki sezonda ise kadro dışıydı. Beşiktaş formasını toplam 454 dakika giyen Douglas'ın Siyah-Beyazlılar'a maliyeti 3 milyon 900 bin Euro oldu.

Bunun 1.5 milyon Euro'su imza parası olarak ödenirken, her bir sezon için de 800 bin Euro ücret ödendi. 31 yaşında olan sağ bekin 1 dakikasının maliyeti 8 bin 590 Euro'ya geldi.

Sadece 3 maçta 90 dakika sahada kalabilen Douglas, skora da doğrudan herhangi bir katkı yapamadı. Brezilya'ya dönecek olan Douglas'ın yapacağı meslek ise büyük şaşkınlık yaşattı. Siyah-Beyazlılar'dan 3.9 milyon Euro kazanan Brezilyalı futbolcunun inşaat sektörüne gireceği ve müteahhitlik yapacağı belirtildi.

*Douglas'ın detaylı istatistiği için fotoğrafa tıklayın

31 yaşındaki futbolcunun kariyerini sonlandırmak istediği ve kazandığı parayla inşaat sektöründe büyümek istediği öğrenildi. Douglas, Barcelona, Sivasspor, Beşiktaş dışında Benfica, Sporting Gijon ve Sao Paulo gibi takımların formasını giydi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN