Norveçli golcünün menajeri 2. kez istanbul’a geliyor: Fenerbahçe Alexander Sörloth transferine adım adım yaklaşıyor

Alexander Sörloth’un menajeri Morten Wivestad’ın 1 hafta içinde İstanbul’a geleceği öğrenildi. Sörloth’un transferinde maddi koşullara son şeklin verileceği ardından kulübü Leipzig ile işi bitirmek için masaya oturulacağı bildirildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Haziran 2022 Güncelleme 02 Haziran 2022, 06:58
Norveçli golcünün menajeri 2. kez istanbul’a geliyor: Fenerbahçe Alexander Sörloth transferine adım adım yaklaşıyor

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'un İstanbul'a gelmesinin ardından önemli bir gelişme daha yaşandı.

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak için uzun bir süredir yoğun çaba sarf ettiği Norveçli golcü Alexander Sörloht'un menajeri Morten Wivestad'ın 1 hafta içinde İstanbul'a geleceği öğrenildi.

Morten Wivestad'ın Sörloth'un transferindeki maddi koşullara son şeklinin verileceği öğrenildi.

Fenerbahçe yönetiminin de bu görüşmenin ardından Leipzig kulübü ile bir kez daha masaya oturacağı transferi bitireceği öğrenildi.

FENER ELİNİ ÇABUK TUTUYOR
Sarı-Lacivertli
kurmaylar Sörloht'un maliyetini makul bir düzeye çekerek sonraki transferler için de kaynak oluşturmayı planlıyor. Geçtiğimiz sezonu Real Sociedad'da kiralık geçiren Norveçli golcünün transferi mümkün olan en kısa sürede tamamlanarak bir önce takıma katılması için çaba sarf ediliyor.

Zira sezonu 13-14 Haziran tarihlerinde açacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'un Şampiyonlar Ligi ön eleme turu maçları öncesinde yeni transferlerin takıma tam uyum sağlamasını amaçladığı ifade ediliyor.