Brezilya basınından bomba iddia! Fenerbahçe Marcelo'ya teklif yaptı

Fenerbahçe’de Jorge Jesus döneminin başlamasının ardından müthiş bir transfer hareketliliği yaşanıyor. Sol bek transferi için kolları sıvayan Sarı-Lacivertliler’de bir süredir Marcelo’nun ismi kulislerde dolaşıyordu. Real Madrid’le yollarını ayıran dünyaca ünlü Brezilya futbolcuyla ilgili Brezilya’dan gündeme bomba gibi düşecek bir iddia geldi.

Giriş Tarihi 02 Haziran 2022, 13:03 Güncelleme 02 Haziran 2022, 13:06
Brezilya basınından bomba iddia! Fenerbahçe Marcelo’ya teklif yaptı

İÇİNDEKİLER

UOL isimli internet sitesinin haberine göre Fenerbahçe, Marcelo'ya resmi teklif yaptı. Haberde, "Jorge Jesus, Fenerbahçe yönetiminden Marcelo'nun transferini istedi. Türk kulübü resmi teklifini yaptı. Ancak Marcelo'nun geleceği hakkında karar vermek için acelesi yok. Botafogo, Fluminense ve Inter Miami de oyuncuyla ilgileniyor ancak Marcelo Avrupa'da kalmak istiyor" ifadesini kullandı.

Jorge Jesus'un 34 yaşındaki Sambacı ile çok yakın ilişkileri olduğu ve Fenerbahçe'ye gelmesi yönünde bire bir görüşmeler yaptığı da belirlendi.

Müthiş bir kariyeri olan ve birçok futbol otoritesine göre gelmiş geçmiş en iyi 5 sol bek arasında yer alan Marcelo 15 yıllık Real Madrid kariyerini kısa süre önce sonlandırmıştı.

Bu sezon 17 maçta görev yapan Brezilyalı sol bekin transferi için Roberto Carlos, Zico ve Alex gibi isimlerin de devreye girebileceği belirtiliyor.

Marcelo'nun kariyeriyle ilgili kararını en geç Temmuz ayı ortasına kadar vereceği gelen bilgiler arasında.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN