Özel haber... Fenerbahçe'nin Yunan yıldızı Pelkas takımdan ayrlıyor! İtalya'dan o takım talip oldu

Fenerbahçe'nin Yunan yıldızı Dimitros Pelkas'ın takımda kalıp kalmayacağı merak konusuyken yıldız oyuncuya bir talip olduğu öğrenildi. Pelkas'ın İtalya'nın Bologna takımı ile adı anılıyor. Yunan gazeteci Johnny Georgopoulos da Pelkas'ın takımdan ayrılabileceğini ifade etti

Giriş Tarihi 30 Mayıs 2022, 19:32 Güncelleme 30 Mayıs 2022, 19:40
Özel haber... Fenerbahçe’nin Yunan yıldızı Pelkas takımdan ayrlıyor! İtalya’dan o takım talip oldu

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin Yunan yıldızı yol ayrımında… Geçen sezon Sarı-Lacivertliler'de yeteri kadar forma şansı bulamayan yıldız oyuncunun ismi Serie A'nın köklü kulübü ile anılıyor. Yunan gazeteci de oyuncunun gelecek sezon İtalya'da forma giyebileceğini iddia etti.

YUNAN GAZETECİ DE DOĞRULADI
Yunan gazeteci Johnny Georgopoulos'ye göre Pelkas Fenerbahçe'den ayrılmak istiyor.

Georgopoulos, "Pelkas yeni bir macera arıyor. Oyuncu, diğer takımlarla birlikte Bologna'ya teklif edildi. Bologna son iki sezonda kendisini çok yakından takip etti" ifadelerini kullandı.

İtalyan medyası da Bologna'nın transferde ısrarcı olduğunu ve yıldız oyuncu için 4 milyon Euro'yu gözden çıkardığını yazdı. Bu sezon 33 maçta görev alan Yunan orta saha oyuncusu 5 gol atarken asist yapma başarısı gösteremedi.

Geride kalan sezonda Süper Lig'de 23 karşılaşmada forma giyen Pelkas, hiçbir maçta 90 dakika sahada kalamadı. Ligde toplamda 763 dakika süre aldı.

28 yaşındaki yıldız oyuncu, 2020 yılında Yunan ekibi PAOK'tan Fenerbahçe'ye 2.2 milyon Euro'ya transfer olmuştu. Şimdiki piyasa değeri ise 5 milyon Euro. Rogon Menajerlik'in oyuncusu olan Pelkas, 26 kez de milli takım formasını giydi.

İtalyan ekipleri Pelkas dışında Miha Zajc ile de yakından ilgileniyor. Ancak, Fenerbahçe ile anlaşan Portekizli teknik direktör Jorge Jesus, Sloven orta saha oyuncusunun takımdan gönderilmesini istemiyor.

OYUNCU BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN